Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tresoré

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 20 år 
 168 cm
 Mørkebrun

Da jeg ikke længere har tid og økonomisk mulighed for at have Tresoré , har jeg taget beslutningen om at finde et nyt godt hjem til ham. Han har været min tro følge siden han var fire, alt hvad han kan og har oplevet, har været med mig på ryggen. Jeg kender ham ud og ind og han er super dejlig. Jeg har redet ham over alt, skov, strand, mark, vej og by, dog endnu ikke været på motorvejen. Han er super velopdragen, kan ”trækkes” uden tov, står helt stille, kan gå alene på fold og stald, ja bare generelt nem at håndtere, også for den uerfarne eller et barn.
Jeg har redet lidt distriktstævner på ham LA1-6 dog flest klasser omkring LA4 niveau. Han har sin grunddressur på plads og kan alle øvelserne til disse klasser. Han er en super charmerende hest at se på og meget let til bens, elegant og langbenet. Jeg har det seneste år haft ham med på sportshøjskole, hvor vi har redet undervisning 3 gange ugentligt, to gange dressur og en gang spring. Han dog endnu ikke den store rutine som springhest, men masser af gå på mod og langt fra talentløs. Han er en hest til mange behov. både som konkurrencehest, lærehest, familiehest, hyggehest, stort set lige hvad du ønsker.
Han har dog ikke været redet optimalt den seneste måned (lang historie-men ikke pga.skade!) og er nu i fuld ridning!

På grund af min situation er prisen ikke fast og bud modtages. Er meget villig til afslag ved hurtig handel. Giv et bud først til mølle!

-billeder kan være af dårlig kvalitet, men ved henvendelse vil jeg prøve maile i bedre format.

- træffes bedst på telefon, da jeg ikk altid fåt tjekket mail dagligt:-(
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 0106981
Dressur: M-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 03 oktober 2010 kl. 00:50, og har været vist 2549 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider