Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bailey

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 24 år 
 143 cm
 Mørkebrun
Bailey er en fantastisk charmerende dressurpony med glimt i øjet, dejlig personlighed og fine gangarter. Han er redet i alle dressurklasser til og med pri. Utrolig læerenem pony, der på 6 mdr gik fra la1 til pri, hvor han gik sin første pri til 61,3%. Han elsker at komme ud til stævner, hvor han altid giver den 10% ekstra. Han er dejlig nem at have med ud, går lige op i trailer og kan stå længe alene uden at lave ballade.
Han er en dejlig kontakt søgende pony der elsker at blive nusset om og som er nem at håndtere både fra sadel og jorden. På dressurbanen har han et dejligt temperament med den helt rigtige gnist og energi,som man som rytter kan tænde og slukke for som det ønskes. Selvom rytter er blevet for gammel til at starte stævner,bliver han stadig redet hver dag og får undervisning af berider ugentligt,så han er klar til at komme ud og starte de høje klasser til distrektstævner. Let ridelig og særdeles stærk i sine øvelser versader,sidebevægelser og fri trav.Vil med den rette rytter hurtigt kunne kvalificere sig til b-stævner.
Super pony til den mindre rutinerrede rytter der har brug for en lære pony,men også til den rutinerede rytter der vil ud og ride stævner med succes med det samme. Kan rides af alle,små som store.Kan rides på tur alene og sammen med andre uden problemer 99% trafiksikker. Han sælges udelukkende pga rytters alder,til rytter der ønsker at udnytte ponyens potientiale.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9709439
Dressur: M-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
Western: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 14 november 2011 kl. 20:05, og har været vist 11191 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider