Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lindberg (Den) Nobleman

Billede
Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Vallak
 17 år 
 145 cm
 Brun
Noble er en helt igennem ærlig pony med hjertet på det rette sted! jeg fik ham som hingst i sensommeren 2008. han var ikke blevet noget der lignede tilredet. så det var noget af en opgave. men han tog det meget pænt, ikke noget med hverken at bukke eller stejle. men som sagt er han knap blevet redet i 2 år så han mangler en smule rutine. han kan de fleste La-øvelser, men de mangler at blive finpudset. han kan helt sikkert gå langt i dressuren men hans talent ligger primært ved springen. han har et helt fantasisk springtalen! han kan uden tvivl gå de helt høje klasser når han bliver færdig uddannet!

Han har gået nogle LB'er på distriktpalan, og startet i Lc, Lb i dressur til d-stævner. Hvilket han har taget rigtig fint. :D han kan nemt stå i traileren mellem klasserne, han er generelt bare en engel at have med ude.

Noble er langt fra en nervøs hest. men han kræver en rolig rytter med is i maven.hvis det er dig så er jeg 120 procent sikker på at han går helt til tops!! :p

Det skal dog siges at han kræver en rutineret rytter med mulighed for god undervisning og med forældre opbakning! han er LANGT fra ond, men han er en kompliceret hest at springe. han har tre gode gangarter hvor især hans galop er helt fantastik.

Han er vant til at blive kørt med 1-3 gange om ugen, kan vaskes med vandslange og synes også det er veldig sjovt at bade i søer og lignende. :D

Han sælges udelukkende pga overgang til hest. jeg er så træt af jeg ikke kan nå at gøre ham "færdig". men det ville være synd hvis han bare kom til at stå. :)

ALT udstyr med følger! dækkener, tæpper, underlag, hovedtøjer, gamacher, springgjord, fortøj, henri de rivel fletcher springsadle knap 1,5 år gammel osv.

Han er en pony der skal opleves!!!

Han er passet med alt.
hestepas/konkurrencepas med følger.

Du/i kan ringe på 61 46 66 87 (Sabina Gravesen)

Prisen er et forslag, kan forhandles til rette rytter.

45.000 kr
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 826046010066879
F:
WDH 39
(WD DK)
M: Rotherdale Nerys
WD 175
(WD DK)
MF:
16413 WSB
(WD GBR)
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 23 september 2010 kl. 08:20, og har været vist 2466 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider