Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gerlof

Billede
Billede
Billede
 Frieser  
 Vallak
 18 år 
 160 cm
 Sort
Jeg søger en helst voksen, rutineret og ansvarlig dressurrytter (gerne en også med erfaring med ridning af ungheste) til at hjælpe med ridning af min 11 års flotte friservallak (- den lette type). Han er let ridelig, øvelsesstræk og kan gå LA3 / LA4 øvelser og med helt super flotte gangarter, og springer gerne lidt for sjov, og så er han en ualmindelig sød og charmerende hest, der elsker at nusse. Har startet et enkelt dressurstævne i LA2, som gik fint. Derudover er han en super terrænhest, kigger aldrig og fuldstændig trafiksikker.

- og så har jeg en stor tinkerhoppe, som kan gå LA dressur, springer gerne små forhindringer og er super stabil i terræn, der også kunne bruge lidt mere ridning.

- endelig har jeg en rigtig flot varmblodspalominovallak på 3 år, som skal tilrides og senere videreuddannes. Han bliver ca. 168 stg., super gode gangarter, smuk palominofarve og meget cool.

Der er en rigtig fin 20x40 ridebane, lidt spring og trailer, hvis der skal køres. Gode muligheder for ture i terrænet. Ridning er gratis. Jeg bor ca. 6 km syd for Slagelse med god mulighed for offentlig transport næsten til døren - ca. 15 min fra Slagelse station. Desuden går cykelstien ?Fodsporet? fra Slagelse by næsten lige ud til mig.

Kontaktes helst her eller via mail.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 128054
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 09 august 2013 kl. 10:09, og har været vist 2001 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider