Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chateau W

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 16 år 
 162 cm
 Mørkebrun
Chateau er en hest der kommunikere meget med de mennesker der er omkring ham, og han elsker at få opmærksomhed, hvis noget skulle finde på at ignorere ham, får de fortalt med det samme at Chateau er i stalden. Han har en ekstremt stærk psyke og en kæmpe personlighed, derfor kræver han at blive håndteret af mennesker der er i stand til at tage styring.

Chateau er en hest der skal lyttes til og respekteres. I et samarbejde med Chateau er man lige og man får intet ud af ham hvis man kun forlanger af ham. Der er promte afregning når samarbejdet ikke balancere.

Chateau fik desværre konstateret spat i begge bagben for to år siden, og siden da har han kun gået let dressur og skovture. Han har behov for at komme ud og røre sig hver dag, for at holde bagbenene igang og for at han ikke aflaster for meget på forbenene.
 
 
 
 

[Part] Hyggepart til jordarbejde

Da jeg har barn, snart er færdig med mit studie og forhåbentlig snart har et arbejde, søger jeg en der har lyst til at komme og lave anden aktivitet end ridning med Chateau 1-2 gange om ugen. Da Chateau allerede har en part der kommer og rider 2 gange om ugen og jeg selv rider et par gange om ugen, er det en person med interesse for jordarbejde, jeg leder efter. Han skal helst ud og blive varm i benene, så løs i ridehuset/ridebanen, longere eller en gåtur i skoven vil være at foretrække, derudover vil jeg tro at han er rigtig sjov at arbejde med parelli el.l. med. Han giver også gerne en tur i skoven, hvis der er følgeskab af andre heste, han kan være svær og udfordrende at få afsted alene. Gåture alene i skoven er intet problem.

Han er min lille øjesten, og derfor forventer jeg at man opfører sig pænt overfor ham (ellers skal han nok også fortælle det). Han knytter sig rigtig meget til de mennesker der omgåes ham, og det er derfor også vigtigt for mig at han stadig bliver aktiveret socialt og mentalt.

Chateau står opstaldet på Bastbjerggård, som ligger I det naturskønne Ganløse, med skoven lige ved siden af, der er ridehus og to udendørs baner på stedet.

Parten er gratis og er staldarbejde et problem, klare jeg selv det. Det vigtigste for mig er at Chateau bliver aktiveret nogle flere dage end hvad jeg har tid til. 
 
ID: HST 127910
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 15 november 2016 kl. 17:25, og har været vist 894 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider