Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tjørnelys San Loui

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, typeavl
 Hingst
 11 år 
 169 cm
 Mørk skimmel
DV skimmel hingsteføl født 26/5 eft. Sunny-Boy, mf. Heslegårds Rubin, mmf. Midt West Ibi-Light. Moren RDH. MM medaljehopppe, MMM elitehoppe. Forventet stang 169 cm.

Super lækker og særdeles velgående i alle 3 gangarter. Han har en helt enorm bevægelse med kanon bagbensaktion, takt og "op ad bakke" tendens.SKAL SES!

Han er ud af en særdeles god stamme både på morsiden og farsiden. På morens side er der ikke mindre end 8 elite forældre på de første 4 led. Moren er bl.a. helsøster til Heslegårds Ronni der går høj dressur i Sverige. Flere Rubin heste er særdeles godt fremme i dressuren bl.a. Heslegårds Rolex der gik VM for 6 års med Lone madsen og Sweet Simon der gik VM for 5 års, begge i 2009 og ejes af Anne-Grethe Törnblad.

Sunny-Boy er A hest i dressur, har avlet et utal af avlskårede hingste i Tyskland og har her i landet trods den korte tid avlet bla.avlskårede hingste, årets hoppe. årets 2 års hoppe * 2 og årets føl.

San Loui har en spændende afstamning idet der både er Sandro Hit, Donnerhall og Pik Bube på farsiden og Heslegårds Rubin, Rubinstein, Midt west Ibi-Light og Frühling på morsiden.Er passet med alt..
Absolut et hingsteemne..
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333DW1002816
F:
DVH 997
(DV DK)
M: Heslegård´s Rosanna
208333200204948
(DV DK)
MF:
DVH 645
(DV DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 13 september 2010 kl. 16:31, og har været vist 2762 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider