Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

King (Silver)

 Pony, blanding
 Vallak
 18 år 
 148 cm
 Mørk skimmel
Mangler du en spring pony eller en du kan ride mounted games og pony games på eller bare noget dressur på banen eller en tur i skoven med vennerne, så har jeg den perfekte pony til dig.
Silver er en dejlig dreng på 1,48. han er alletiders på banen, i skoven eller hvad du udsætter ham for.
Han's spring teknik er næsten på plads, så hvis du vil ud og starte stævner er han den rette, og når det gælder dressur, kan han også noget. han har næsten lige lært at lave changemanger ( som der stadig arbejdes med). På folden er han som et lille føl som altid er parat til at lege eller lave ballade, eller bare stå på folden og spise græs sammen med de andre...
I boksen er han meget nysgerrig og vil gerne være med i det hele der foregår i stalden. han står pænt stille når han bliver striglet og løfter hovene pænt.
Når der sadles op er der heller ingen problemer. med hovedtøjet kan der godt være lidt problemer da han er lidt bange for biddet men kan stadig godt rides med bid.
Han kan rides af børn fra 5+ da han er stille og rolig med børn på ryggen, dog kan man stadig tænde ham hurtigt, og derfor passer som en god "børne pony"(dog sælges han ikke til en familie hvor der er flere end 2 der rider ham).
Min søster har redet nogen gange på ham fra hun var 7 hvor hun har redet alene uden noget problemer, og min veninde har sprunget på ham hvor der heller ikke var nogen problemer.¨
Jeg har sprunget ca. 1 meter på ham uden problemer - dog tør jeg ikke springe så højt på ham mere da jeg er noget af en tøsepige, men med det rette træning vil han kunne nå langt.
På tur er han også rigtig dejligt når der er andre med, jeg har desværre været så uheldig med at jeg ikke har turde ride ture alene på ham.

Han sælges med saddel ( uden stigebøjler), hovedtøj (uden bid).

Han sælges pga. at jeg er 16 og vil gerne igang med at starte nogen stævner og så får jeg dårlig samvittighed ved at ride ham da jeg føler mig alt for stor til ham.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 127678
F: ukendt
M: ukendt
MF: ukendt
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 12 september 2010 kl. 21:11, og har været vist 116 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider