;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Linaro

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 25 år 
 148 cm
 Brun
Linaro er en stor 1'er pony, der i 2007 gik sin første La1 på distriktplan, siden har han gået en masse Lc'er og Lb'er, senest vandt han dog en Ld2 med 70%, men en ny rytter. Jeg har haft Linaro siden han var 7 år, hvor han først blev redet af mig til jeg blev for gammel, derefter af min søster, og senest har han været lånt ud til en pige på 13, der nu har mistet interessen

Han har aldrig været brugt til spring!!!!

Linaro ville egne sig perfekt som førstegangs pony, da han er lige så rar som dagen er lang. Han elsker at blive nusset på staldgangen, han er nem at sadle op og har absolut ingen unoder!! Han er lige sådan på folden, dog har han ikke altid lige tid til at blive fanget, medmindre han bliver bestukket med en gulerod :D
Rider man en tur ud i naturen, tager han det hele stille og roligt og er meget cool når der kommer nye ting. Vant til at blive redet i skoven, på stranden, på vejen og i vandet. Han er altid klar på en trav eller galop i skoven, men bliver aldrig sådan at man ikke kan styre ham.

På banen er han meget lydig og gør hvad han bliver bedt om.

Han går lige i trailer og kan nemt læsses af børn eller en person, da han er meget forsigtig. Kan køres alene og sammen med andre heste.

Alt i alt en super dejlig pony der bare skal ses, og ville være en perfekt førstegangspony, grundet hans gode temperament.

Kontaktes gerne på mail eller SMS!

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9609197
Dressur: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 29 september 2010 kl. 19:30, og har været vist 1596 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider