;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Roosgårdens Calibra

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 16 år 
 148 cm
 Brun
Calibra er en rigtig nuttet tøs, hun er simpelthen ikke til at stå for, hun ligner hele tiden en, der kunne kravle ned i din lomme og lægge sig til at sove..

Jeg er sikker på, hun bliver en ufattelig lydhør og samarbejdsvillig pony, som vil gå igennem ild og vand for den rette..

Hun er trafikvant, og en fornøjelse at trække med :)
Hun er ryttervant og tager det rigtig fint, men hun er en meget forsigtig lille dame, så vi arbejder stille og roligt.
I longen er hun mere selvsikker og man mærker tydeligt hendes araber-géner. Hun bliver fremadgående og mere livlig, hvilket jeg er sikker på, nok skal komme under rytter også.
Hun kan sadles løs på banen og er simpelthen eksemplarisk på det område, hun er meget lydhør og lærer nemt.

Desuden er hun jo yderst velgående og har samtidig en fornuftig springteknik, så hun bliver da spændende både til dressuren og springningen.
Calibra er simpelthen en fornøjelse i hverdagen, man kan kun holde af hende, hun er altid i godt humør, og gør altid, hvad man beder hende om, det kan da ikke blive bedre.

Calibra og jeg arbejder ogs fremad i ridningen, hun er utrolig lydhør, fint selvgående og arbejdsvillig. Hun har lynhurtigt fanget stop og start, fremdriften er fin, når vi skal trave og hun er rimelig nemt styrbar, så det er jo super. Hun står allerede bomstille, både når jeg skal op og ned, hvilket jo alti er ens sårbare punkt, så det er dejligt.. Hun bliver simpelthen super, og sikke en dressurpony, man kan få sig.


Salgsannonce...:

Calibra er indtil videre kun ryttervant, hun har været skridtet og travet under rytter uden trækker. Hun er sød at arbejde med under rytter og fuldt ud fortrolig med, at jeg sidder deroppe.
Calibra er en følsom hoppe, som skal indlæres i et stille og roligt tempo uden stress og jag, men gør man det, så er hun utrolig rolig og fornuftig. Hun er meget mild og kælen, hun står altid stille under opsadling, selvom, hun står løs på banen og hun opfører sig altid pænt.

Calibra er en yderst velgående hoppe i alle tre gangarter, absolut et spændende dressuremne, men samtidig med gode springegenskaber, så gode muligheder på begge områder.

Calibra udlånes til dygtig rytter, som har erfaring med at ride ungheste. En rytter som har tid og lyst til sin pony og som samtidig ønsker at ride stævner på sigt med hende. Derfor forventes der selvfølgelig stævne-erfaring. Der forventes man rider omkirng LA niveau.
Der forventes fuld forældre-opbakning og seriøs undervisning er en selvfølge.
Der er mulighed for at låne en årrække.


Calibra kan evt også købes, nuværende pris er: 21.500,-

 
 
 
 
 
 
ID: HST 127467
F: Champagne   Link
DSP
M: Comika
ox
MF: Comissar
ox
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 08 september 2010 kl. 21:21, og har været vist 187 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider