Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Caroline

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 18 år 
 142 cm
 Mørk skimmel
Caroline er en super dejlig sportspony blandning som vi har haft siden hun blev født. Hun elsker at blive redet, striglet og nusset.
Siden hun blev tilredet er hun blevet trænet i dressur, ridebane springning og terræn springning. Hun er især glad for at springe. Hun springer højere end 1 meter, og hun springer højt over. Så man vil kunne nå langt hvis man har tid til at ride hende optimalt med dette. hun stoler på de mennesker som er omkring hende og hun kan trækkes af alle samt læsses i en trailer. Hun har en utrolig flot gang i både skridt, trav og galop og er utrolig stærk bagtil. hun er utrolig sikker i sin bevægelser og hendes galop er takfast med god balance, men stadig godt fremad gående.
Hun er halv søster til årets sportpony hingst 2006 Atlas som går "internationale" stævner nu, hendes halv søster er kåret som årets hoppe 2006. hun kan lide at være i hænder og har gode muligheder for videre udvikling. Caroline sælges da hendes rytter er blevet for gammel og ikke har tid, så hun rides kun 2 gange om ugen på nuværende tidspunkt.

Ring endelig og hør nærmere eller kom og prøve hende
 
 
 
 
 
 
ID: HST 127308
F: Nørlunds Atlantic
D.S.P
M: sabrina
Blanding
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 03 marts 2011 kl. 16:05, og har været vist 3853 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider