Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

KR Mashokan ibn Mirokan

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, fuldblod  
 Vallak
 14 år 
 153 cm
 Rød
4 års rød ox arabervallak på 153 cm. i stang. Masho er en fantastisk araber som allerede som 4 års har opnået sejre og placeringer i ungheste klasser. Han er 100 procent ærlig og reel, har tre fine gangarter og så er han en meget smuk og kærlig hest. Han er velredet og nem at ride, går uden problemer til biddet i alle gangarter, har med lethed danset sig igennem LC-klasserne, og er nu begyndt sidebevægelser, bagpartsvendinger, kontragalop m.m. for at være klar til LA klasserne næste år.

Masho er vant til at komme i byen og kigger så at sige aldrig på noget. Han er desuden nem at køre med, er vant til solarie, vandspiltov etc.
Han er meget sød at ride tur på, og han er også rimelig trafikvant.

Masho er en sjælden udbudt araber til den ambitiøse rytter. Han har fået utrolig meget ros af dommere til dressurstævner, og ud over hans oplagte dressur kapacitet vil han også - hans gode temperament og ridelighed taget i betragtning - kunne blive en STJERNE i distancesporten.

Masho er af en fantastisk renrussisk afstamning og han har har fået to føl inden han blev kasteret. Han er blevet stillet til bedømmelseklasse til DSAHs kåring hvor han bla. fik 8 i type, 8 i ridemodel, 8 i hoved/hals og 8 i skridt.

Kun seriøse henvendelser - Masho sælges KUN til rette hjem.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 127264
F: Mirokan
araber
M: Masha
araber
MF: Nadir 1
araber
Dressur: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 03 september 2010 kl. 20:43, og har været vist 3253 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider