;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mr. Marshall

Billede
Billede
Billede
Video

 Welsh  
 Vallak
 18 år 
 145 cm
 Sort
Det er med stor sorg, jeg må sætte min dejlige pony til salg grundet overgang til hest, og manglende tid. Hvis jeg havde tiden til 2 heste, havde jeg helt sikkert beholdt ham.

Marshall er en helt fantastisk pony med et rigtig godt temperament og en fantastisk udstråling. Han arbejder altid godt for den der sidder på ryggen af ham, og er super lærenem. Han har et kæmpe potentiale for både dressur og spring, med gangarter over middel, hvor især traven skal fremhæves.

Han kan alle la øvelser i dressur, men er dog i genoptræning efter en skade. Han har et kæmpe spring talent, som ikke er blevet udnyttet, grundet rytters manglende interesse.

Da jeg har været på efterskole i 2 år, hvor jeg kun havde ham med det ene, og det desværre var det år han gik hen og blev skadet, har jeg kun startet få stævner på ham som 4-5års.

Marshall er ponyen til den som ønsker at komme ud og vise sig frem på stævnepladserne, og samtidig kunne udvikle sig indenfor sporten. For han kan helt sikkert nå langt!

Jeg har haft ham siden han var 3år. Han blev redet til som 4 års, og jeg har selv lært ham resten derfra. Vi har været på kurser i horsemanchip ved Uté Lehmann og Cirkus tricks på Vilhelmsborg, hvilket han viser stor interesse for. Han er dejlig at arbejde med og rigtig flink at have med i byen.
Men han har stadigvæk det vi alle kender: Welsh temperamentet!

Han har fået megen ros både af smed, massør og kiroprakter, samt underviser... you name it.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333200301011
F:
WFH 10
(WF DK)
M: Jument
WF 27
(WF DK)
MF:
WFH 4
(WF DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 05 oktober 2010 kl. 21:32, og har været vist 3564 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider