Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Triple

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 14 år 
 167 cm
 Broget
Triple søger en rytter, som vil låne ham i min. 1 år.

Triple er en stor koldblodsblanding på 7 år, som er sent kastereret og kan kan derfor ikke gå på fold med hopper, da han kan finde på at bedække. Ellers går han fint på fold med både hingste plage og vallakker uden problemer. Triple er en tung hest på 167 cm og han er god og fornuftig hest, som er passet med alt. Han går uden sko.

Triples ejer har ikke mulighed for at give ham det, som han fortjener det næste 1-1½ år og derfor søger vi en voksen/fornuftig rytter, som kan tilbyde ham et godt og kærligt hjem i denne periode.

Triple er påbegyndt træning indenfor akademisk dressur og viser gode egenskaber indenfor denne genre. Derfor søger vi en rytter, som rider akademisk, træner fra jorden og har stor interesse for horsemanship, men dette er ikke et krav. Triple er trænet fra jorden og er også klikkertrænet. Han er tilredet traditionelt, men er på det seneste redet efter de akademiske principper i kapsun.

Triple er en stor hest, som er rolig i den daglige omgang og står på staldgangen uden at være opbundet.

Vi ønsker en rytter på Sjælland, da vi ønsker at kunne følge Triple i hans udlånsperiode. Mulighed for undervisning i akademisk dressur ca hver tredie weekend af Triples ejer, som er en meget erfaren og dygtig akademisk rytter (rider efter Christina Holmbæcks principper)

skriv en pb eller besked, hvis Triple kunne være noget for dig.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 127075
Dressur: Tilredet
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 12 september 2010 kl. 19:24, og har været vist 3610 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider