Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Saskia

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Hoppe
 24 år 
 143 cm
 Mørkebrun
Saskia, i daglig tale Sejane, er en pony på 14 år, som er importeret fra Holland, hun har Hollandsk hestepas og er ikke på nuværende tidspunkt ponymålt. Hun er passet med ormekur, smed, vaccination og tænder . Hun går desuden uden sko. Om sommeren har Saskia det bedst med at gå med insektdækken, da insekterne irriterer hende. (insektdækken medfølger)

Saskia er en rigtig sød og dejlig pony som vil gøre alt for sin ejer. Hun er meget nem at omgås, er nem at lukke ind/ud fra fold, fodre, sadle op og i det hele taget at håndtere. Saskia er desuden trailervant, og er nem at læsse(går selv op), og kan sagtens læsses med andre heste/ponyer. Står altid stille under kørsel.
Hun er en meget fremadgående pony, som derfor også kræver en rytter som har erfaring, hun er dog ikke ustyrlig. Hun er en pony som er stille og rolig under dressur, men samtidig også godt kan tænde under spring/jagt. Saskia har sprunget 120 uden rytter, og har sprunget 1,10 m med rytter. Til stævner starter hun LC og LB, og dertil kan det nævnes at hun vandt sin anden LB med en rytter der kun havde redet få måneder på hende. Saskia har vundet rosetter i alle springklasser, undtagen én, af dem hun har startet fra efteråret 09 til nu. I dressur er hun startet til og med LA1.
Saskia startede sit allerførste miltary stævne d. 29 maj, (CNCP80) hvor hun vandt klassen. Saskia har startet to jagter, som hun begge gennemførte.
Kombineret sadel samt dressur trense med følger. Eskadron dressur gamacher, samt diverse bandager og underlag medfølger også. 3 år gammel dressur sadel, købt hos sadelmager Lars Nielsen (nypris 13000 kr.) sælges for 6000 kr.
Flere videoer af Saskia kan findes på www.hestegalleri.dk, søg evt. på Saskia under videoer.
Kontakt gerne ejer, for yderligere spørgsmål.
Natalie; 53382507 Charlotte: 26316622

Realistiske bud modtages.

Sælges pga uddannelse/manglende tid.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 127003
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 17 april 2011 kl. 19:38, og har været vist 5534 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider