Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Clayton

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 23 år 
 167 cm
 Brun
Clayton var min gamle hest, som desværre blev aflivet i august 2010 pga. headshaking :(

Han var meget speciel, og en en-mands hest... Da jeg fik ham, var det kun mig der kunne lægge grimen på ham i boksen, og han har altid været meget hovedsky.
Det hjalp dog lidt med årene da han blev ældre og ældre.

Jeg fik ham i efterår/vinter 2005, og igennem 2006 og lidt af 2007 startede vi mange stævner, med mange fine placeringer.. Kom stortset altid hjem med en sløjfe - oftest en rød, men da kiggede UTROLIG meget, både ude og hjemme var det svært at få ham rundt på banen i de lidt højere klasser, og derfor stoppede jeg med stævnerne efter et par LB klasser. I LC klasserne hvor det ikke kræver den helt store koncentration har han dog klaret sig super godt, og gik sjældent en klasse til under 65 %.

De sidste år har vi mest bare redet hyggedressur, som sagt pga. hans kiggeri og så redet nogle gode ture - hvilket han dog var god til, og ikke kiggede nær så meget som på en bane.

Desværre begyndte han så at headshake i sommeren 2009, og det vendte tilbage med fuld styrke i marts 2010, og der blev lavet allergitest på ham, hvilket afslørede han var allergisk overfor flere forskellige slags støv, og derefter skulle jeg vande alt for at se om det hjalp - det gjorde det desværre ikke, og derfor blev han sat på Prednisolon kur (binyrebark hormon) i 14 dage, også uden resultat.. Dyrlægen kom igen og undersøgte ham, og fandt ikke nogen unormale fund, og vidste derfor ikke hvad han skulle behandle imod, og samtidig med det bare blev værre og værre, blev han så desværre aflivet d. 4 august 2010.
Kommer til at savne ham enormt meget, han vil altid have en speciel plads i mit hjerte <3
Han hygger sig forhåbentligt med Macay og Termo på de evige græsmarker <3
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9801861
208333199801861
F:
DH 345
(DV DK)
M: Chajkin
DS 7041
(DV DK)
MF:
TAF 7901
(TR DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 24 august 2010 kl. 23:44, og har været vist 118 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider