Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bandit Queen

Billede
Billede
Billede
Billede
(Solgt)
 Pinto  
 Hoppe
 17 år 
 146 cm
 Broget
Bandit Queen (Bølle i daglig tale) købte jeg som 6 års som ej tilredet.

Hun har hos tidligere ejer haft 2 føl og derfor ikke været brugt til nogen form for ridning. ved samme ejer blev hun også kåret 2 gange i pinto foreningen - begge gange med guldmedalje.

Bølle er en super lækker pony med nogen fantastisk svævende og taktfaste gangarter. En pony der bliver til noget stort når hun er længere i sin uddannelse.
Jeg påbegyndte tilridning i slutningen af marts, og efter en uges tid red jeg første undervisningstime på hende, siger bare lidt om hvor fantastisk et sind hun har, jeg har aldrig oplevet ulydighed eller uvilje fra hendes side, hun prøver virkelig at rette sig ind efter hendes rytters opfordringer.

Bølle gik sit første stævne med min søster 3 mdr. efter tilridning og red til 10 % højere end samtlige ryttere i
begge sine klasser (LC1 og LC3) Så kan I jo selv vurdere om Bølle har talent eller ej udfra det ;)
Bølle er en ufattelig dygtig og velafbalanceret hoppe ridemæssigt på trods af at hun selvfølgelig ikke har været redet mere end 4 måneder da hun fik en velfortjent ferie sommeren over. Det er helt fantastisk og enestående at ride på en pony med så lidt uddannelse bag sig, og så mærke hvor gerne den vil lave noget, det er sjældent jeg har oplevet det vil andre heste.
Et minus ved hendes arbejdslyst vil i så fald være at hendes skridt bliver hendes ringeste gangart da hun er så ivrig efter at lave noget, men det kan arbejdes væk - træning, træning og mere træning :) Traven skal der helt sikkert lægges fokus på som en gangart med et rigtig flot løft der kun kan blive bedre med tiden, og en bæring der ridemæssigt ikke burde være der på hendes niveau.
Så altså virkelig en dejlig pony efter mit hoved, satser på at hun bliver b-pony om 2 års tid (jeg har ikke travlt) og derefter vil hun blive sat til salg til passende rytter.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: PINA 7
208333PI0401420
F:
DE308082146992
(OX DEU)
M: Indiana
DE310100086099
(ZP DEU)
MF:
DE363630014495
(ZP DEU)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 05 september 2013 kl. 09:15, og har været vist 565 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider