Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jokum Af Korup

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pinto  
 Vallak
 18 år 
 160 cm
 Broget
Frodo (har altid været hans navn i daglig tale) er en enestående hest. Han er fuldstændig cool og selv den mest nervøse rytter er tryg på hans ryg. Han er et stort nussehovede og protesterer ikke, hvis rideturen en gang imellem ryger på bekostning af ren hygge.

Frodo er primært brugt til ture i terrænet og han går gennem ild og vand uden tøven. Går gerne på tur alene og er også en god støtte til knap så sikre heste. Han elsker at komme nye spændende steder hen og gerne en tur på stranden. Han kan læsses af én person. Frodo er påbegyndt træning fra jorden efter de klassiske principper og er klar til at blive redet herefter. Frodo egner sig på ingen måde til anden dressur og heller ikke spring i den store stil.

Frodo elsker at have børn omkring sig og tager sig også gerne kærligt af føl og plage. Han kan dog finde på at springe på hopper i brunst. Det er det eneste tegn på at han først blev kastreret som 3,5 års.

Han er godmodig og meget samarbejdsvillig, kræver dog afveksling i arbejdet, så det ikke bliver kedeligt. Gerne klikkertræning, han vil være god til sjove tricks. Han er meget fint kommunikerende og er altid blevet lyttet til og behandlet med stor respekt. Han er den eftertænksomme og velovervejede type. Ingen grund til at fare op uden en virkelig god grund.

Frodo er barfodshest, bliver redet bidløst og går i løsdrift. Han har været i behandling hos kiropraktor Rikke Andersen og bør nu tjekkes en gang om året. Han får jævnligt massage og er fuldstændig passet med alt. Det er mit håb at finde én, der kan tilbyde ham de samme vilkår. Vigtigst af alt er det at finde én, som vil kaste al sin uforbeholdne kærlighed på Frodo og værdsætte ham for alt det, han er.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200305238
F:
PIH 40
(PI DK)
M: Frida
PIN 267
(PI DK)
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 20 august 2010 kl. 13:22, og har været vist 2390 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider