Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hyggebo's Lucky Luk

 Ridehest, blanding
 Vallak
 24 år 
 178 cm
 Brun
Jeg har ikke tid og råd til min super dejlige hest. Derfor har jeg vaglt at han skal sælges til et super godt hjem og med en ejer der vil gå i gennem ild og vand for ham, det gør han for dig!
Han er en hest med meget stor personlighed, han har sine egne meninger til tingene, han ved godt hvad der er rigtigt og forkert.
Lige pt. er han i genoptræning efter et forvredet knæ og en seneskade. Dyrlægen mener ikke at det vil være en gene for ham i hans fremtid, men ved dog ikke om han ville kunne gå ren igennem en handelsundersøgelse.
Lucky elsker børn og han elsker også en tur ud i det fri, gerne sammen med andre ellers er han MEGET vågen. Han er trafiksikker, kan være lidt usikker hvis biler, lastbiler, busser og andre kørertøjer kmmer for tæt på.
Han er også trailer og stævnevandt.
Jeg ville selv bruge ham til at ride på til hverdag, nogle ture evt noget let spring, hvis benet kan holde til det. Men det ville jeg lade dyrlægen rådgive mig om, Lucky vil i hvertfald elske det.
Lucky sælges kun til et blivende hjem og ejer. Jeg vil også have mulighed for at kunne komme og se ham snakke med ham efter aftale. Jeg vil kun min kære hest det bedste så hjem, ejer og kemi i mellem jer vil jeg gerne sikre mig er god.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 126680
F: Lucky Light
DVE 366 DK DV DH
M: Tina
RDS 5374 DK DV DS
MF: Lagano
DVE 297 DKDV DH
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 18 august 2010 kl. 00:00, og har været vist 159 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider