Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pacific Pearl

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 23 år 
 177 cm
 
Pacific Pearl (Musse) er en dejlig hest med masser af personlighed. Hun elsker at hygge og behage andre - specielt dig som ejer knytter hun sig meget til.

Hun er en hest der meget forsigtig og lidt en omvandrende undskyldning, hvis hun kommer til at gøre noget forkert. Hun har derfor og så brug for dig til at passe på hende og træde i kraft som fører i flokken.

Hun har ingen nykker på staldgangen, elsker blive striglet, kløet og hygget om og er altid glad for at se dig. Hun er meget nysgerrig over for børn, hunde, katte og andre der er "til at snakke med" - og så selv om modparten måske ikke lige er med på det. ;)
Hun siger intet til biler og andre slags køretøjer - hvide striber på vejen er heller ikke noget problem.

Hun er meget glad for en skovtur - både en stille og rolig skridt tur, men også meget gerne for fuld galop - hun er nem nok at stoppe igen.

Ridemæssigt kræver hun en rutineret rytter, som er bestemt og konsekvent uden at være hård og straffende. Hun har været presset for meget før i tiden, hvilket hun stadig har i sig, så her skal man tage det i hendes tempo ellers siger hun fra.

Hun har tidligere været springhest, men ville ikke hoppe højere end LA-enkeltspring. I dressuren har vi prøver at "vende bananen" fra springholdning til dressurholdning. Det har været rigtig svært og er ikke helt på plads endnu, men hun har forstået hvad hun skal - det kan bare være svært engang imellem, når rygmusklerne ømmer sig.

Når dette så er sagt, så hvis man ved hvad man laver og er den rigtige støttende rytter, så kan man få rigtig meget ud af denne hest og en masse gode ture. Hun kan desuden stå stille flere dage og du kan uden problemer sætte dig op igen.

Hun kan alle øvelser på LA-niveau og nogle på M-niveau.

Hun er passet med smed, dyrlæge (vacc + ormekur), kiropraktor og tandlæge.

Hun har mens jeg har haft hende ikke fejlet det store og har aldrig stået skadet.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: DE343433633398
9808739
F:
DE343430041388
(RL DEU)
M: Liska
DE343438921194
(RL DEU)
MF:
DE321210219884
(HO DEU)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 26 februar 2012 kl. 19:44, og har været vist 215 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider