Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Quinton

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 14 år 
 154 cm
 Rød
Quinton er en blanding af en pony og en hest, mere vides ikke. Han har det skønneste sind og alle som møder ham har aldrig kendt en så nem og rolig unghest.
Han er tilredet her i foråret, redet regelmæssigt siden og gør fremskridt fra gang til gang. Han kan rides i alle gangarter, dog er seriøs træning kun foregået i skridt og trav, hvor han går pænt til biddet og er ved at lære sidebevægelser. Han er meget lærenem.
Han har prøvet lidt spring og kan rigtig godt lide det, han trækker godt på springene og ville også gerne fortsætte over ridebanehegnet ;-)
Han kan rides af alle som har bare nogenlunde styr på at ride og piger på 11 år har redet ham uden problemer. En med lidt erfaring vil selvfølgelig få mere ud af ham og vil også kunne lære ham det han mangler at lære.

Han er redet en del på skovture og ved marker og veje og gennem byen, hvor han gerne er den som går forrest. Han er trafiksikker og har netop været med på ridelejr en lille uges tid, som han klarede til ug.
Han er meget rolig og utrolig nem af sin unge alder. Han har aldrig lavet ballade, står stille og roligt alene i stalden og går fint på bane og på tur uden andre heste.

Quinton sælges helst til en rytter som kan lære ham videre op og helst til en som har ambitioner om lidt mere end bare skovture, da han har talent for mere end det.
Det forventes at han vokser en smule endnu og ender på ca 157 cm.
Der laves kontrakt. Køber står selv for evt handelsundersøgelse.
Kan ikke leveres.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 125824
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 31 juli 2010 kl. 09:55, og har været vist 990 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider