Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Xander

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hingst
 12 år 
 146 cm
 Plettet
Xander er en skøn og dejlig dreng med mod på livet.

Han er ualmindelig nem og omgængelig med en snert af drengerøv over sig, vil meget gerne tumle på fold med andre heste men respektere hvis de siger fra. Han kan med alle slags heste/ponyer og fungere godt i både store og små flokke. Han er født på mark i en stor flok med alle køn og går pt med en enkelt hoppe.
Han er endnu ikke hingstet, men kan jo selvfølgelig kastereres idet begge sten er hvor de skal være. Det har bare ikke været nødvendigt her endnu.

Han har 3 gode gangarter og træder godt indover sit eget spor, elsker at løsspringe og viser umiddelbart talent for det. Dog har jeg ikke mulighed for det her i vinterhalvåret.
Han går ude så mange timer som muligt og nyder både at komme på fold og komme ind igen.
Han kan trækkes væk fra flokken alene og er i sommers blevet vasket over hele kroppen samt været trukket alene på skovture.
Er vant til der kører store landbrugsmaskiner op og ned at hans fold og at naboen af og til kører gennem folden med havetraktor og vogn.

Han er passet med smed, vaccinationer og ormekur. Han er blevet chippet og har det helt nye opdaterede hestepas, så alle ting på ham er i orden.

Han er vant til der færdes børn i stalden og vil gerne strigles af dem. Gøende hunde, hængebugsvin, geder mm har han også stiftet bekendtskab med og siger intet til det.

Han er i hænder dagligt, men trænger snart til lidt flere udfordringer og hvis man ønsker det, så kan man så småt gå igang med at træne ham til næste år, og så gøre de indledende øvelser allerede kommende efterår/vinter.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200906752
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 24 februar 2011 kl. 22:01, og har været vist 5332 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider