Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bakgårdens Vallentin

Billede
Billede
Billede
Billede
 Frederiksborger  
 Vallak
 23 år 
 164 cm
 Rød
Vallentin er en super talentfuld dressurhest, som der er masser af muligheder i! Han har desværre ikke rigtig startet stævner da tiden ikke har været der til det, men kunne for nogen år tilbage dressurøvelser til LA, så det skal bare genopfriskes ;). Han sælges meget billigt da jeg står med en hest for meget, og synes det er ærgeligt jeg ikke har tid til at udnytte hans talent, og han så bare skal stå og glo! Derfor er prisen også lav, fordi han er redet lidt on and off det sidste stykke tid. Dog er han utrolig nem at komme i gang med igen! Kan er også opstaldet nu, så han er kommet godt i gang og er redet uden stop en måneds tid nu.
Han er dressurhest, men kan godt lide og hyggespringe engang imellem. Han forstår godt at springe, men det er ikke hans stærke side ;).

Han er for tre-fire år siden gået igennem handelsundersøgelse, og ryngten for fire-fem år siden uden fejl eller anmærkninger!

Vallentin har en meget stor gang som er klart over middel! Han bevæger sig rigtig godt, specielt under rytter fremhæves hans bevægelser :)!
Han er en super flink hest som er meget nem at håndtere og have med at gøre! Dog lidt en speciel hest med masser af personlighed. Han elsker både arbejde under rytter men også arbejde fra jorden. Han knytter sig hurtigt til én hvis man ønsker at bruge lidt tid med ham fra jorden, hvor fx. lidt horsemanchip ville være godt at træne en gang imellem, for det er han vild med :).

Han er ikke en helt nem hest at ride, så ville ikke selv synes han er en hest for en nybegynder, men en let øvet som mangler udfordringer, og en ven for livet! For det er han!

Lidt ældre video kan ses her så man lige kan få en lille fornæmmelse af hvad det er for en hest under rytter. Det er min lillesøster som rider ham for 2. gang. Videoen er halvandet år gammel. Men han ser ikke så forandret ud ;).
http://hestegalleri.dk/vid_vis.aspx?VideoID=220028
-Arbejder stærkt på at få noget nyt video ind.

Skriv herinde eller smid en sms på 60 24 12 40.. Det er ikke altid jeg har tid til at modtage opkald nemlig :).
Jeg forbeholder mig ret til at vælge imellem købere som er interesseret i min guldklump!

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9801746
208333199801746
F:
FRH 734
(FR DK)
M: Bakgårdens Larsine
FR 8245
(FR DK)
MF:
FRH 718
(FR DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 08 januar 2012 kl. 21:38, og har været vist 9536 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider