Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Roosgårdens Spotlight

 Pony, blanding
 Hingst
 13 år 
 142 cm
 Broget
Spotlight er en dejlig dreng på 2 år, som vi har haft lige siden, han blev født, vi købte hans mor drægtig, og vi fik denne skønne dreng ud af det.

Spotlights mor er sportsaraber, og udseendemæssigt har hun slået en del igennem, han har fået det elegante præg af araber og et fint lille hovede. Det er nu ikke det eneste område, hvor han slægter sin mor på, han har arvet hendes blide og milde væsen.

Han har nu også fået de gode træk fra sin far, han er nemlig en meget positiv og rolig hingst, med et lækkert eksteriør og bevægelser over middel. Hans far er en brunbroget pinto, og ud over farven på pletterne er der nu meget lighed mellem det to..

Spotlight går til daglig i vores løsdrift sammen med en flok af vores andre drenge, hans bedste ven er Caol Ila, de to kan mosle og lave drengestreger hele dagen, men de tager dog en ordentlig omgang med nogle af de andre også.
I flokken er Spotlight hverken dominant eller på nogen måde anmasende, han holder sig lidt til en side, hvis de andre toppes lidt. Han hverken skubber eller noget ved fodring og er generelt en fornøjelse i dagligdagen..
 
 
 
 
 
 
ID: HST 125589
F: Spotted Master
Pinto - hest
M: Starlight
Sportsaraber - kat I pony
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 20 juli 2010 kl. 10:01, og har været vist 178 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider