Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Indegaardens Capone

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 18 år 
 170 cm
 Brun
Fik ham i komission i slutningen af oktober 2007. Vi var ikke ligefrem de bedste venner og jeg syntes han var super belastende, han var sur i boksen og spiste alt der gik forbi ham - helst børn de smagte bedst. Bagbenene fløj rundt på staldgangen og folk i stalden incl os selv sukkede bare dybt når, der blev snakket om Capone - han var jo bare en buk!
Vi vidste dog godt, at han ikke havde haft et let liv. Hans ejer havde kun haft ham et par dage inden han kom op til mig.
Min kæreste begyndte at ride ham da jeg ikke gad og det gik helt kanon. Men Capone ville ikke sælges. Der var mange ude at kigge, men ingen der faldt for ham. Simon havde ikke så meget tid til at ride ham, så jeg måtte selv i gang.
Så han blev hængende, men jo mere tid jeg tilbragte med ham jo gladere blev jeg for ham og han for mig.
Simon valgte at købe ham. Nu et halvt år efter er han en helt anden hest. Han er glad og kommer i fuld galop når jeg kalder på ham på folden. Vi kan stå og kysse i boksen. Jeg kan kravle rundt om ham og min datter kan strigle ham uden han spiser nogen af os.
Han er simpelthen bare så skøn! Han har en helt anden livsglæde og han er den største drillepind, han kan altid få smilet frem på en ved, at charme sig ind. Jeg glæder mig til at kunne skrive mere, når han skal ud og starte stævner og er blevet mere stabil i sin ridning. Han er jo bare en drengerøv stadig.

Capone kom desværre til skade sommeren 2008 og har stået stille siden. Er nu i gang med genoptræning igen (sensommeren 2009) Han tager det super pænt han har virkelig et fornuftigt hoved selvom man har rigtig svært ved at tro det når man glor på ham ude på folden og i stalden.

D.22/10-09
Vi har nu været i gang i ca 14 dage, og det går stille og roligt fremdad. Da både Capone og jeg har haft pause er det helt fra bunden.
Han er blevet super cool til, at stå stille når jeg skal op på pensionist-skamlen, eller jeg fumler med dækken og jakke som skal af og på.
Dog kan det stadig være meget farligt, at passere smalle passager, blandt andet ved det lille ridehus, hvor der står en fryser på hans ene side, og i den har han vidst bestemt at der ligger døde heste, og der også godt kan være plads til ham, så det er sgu rimelig spændende at ride på ham.

Vi arbejder mest i skridt og trav - han er påbegyndt kontraversader i skridt, hvilket han ikke syntes er særlig sjovt.

Vi har været ude at ride "dødsruten" et par gange - rundt om foldene, og det kan være rigtig farligt at ride langs skellet, eller når vores nabo har sat en sort affaldspose ud ved skraldespanden (som GARANTERET indeholder en pateret hest). Vi modtager undervisning 15 minutter 1 x ugentligt og det kan være enormt hårdt at gå til ridning, når man bare er en lille hest.....

April 2010:
Vi er nu begyndt at ride undervisning ved Tina Damgaard fast hver uge og det er rigtig positivt for os begge.

30.maj 2010
Jeg har hanket op i mig selv og tilmeldt os stævne i Rideklubben Vestsjælland 12.juni. Det er vores første stævne og jeg har aldrig startet dressurstævne, så jeg er meget spændt på, at se hvordan det vil gå.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 125379
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 14 juli 2010 kl. 13:32, og har været vist 219 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider