Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nørlunds Carte D'or

Billede
Billede
Billede
Billede
 Connemara  
 Vallak
 29 år 
 146 cm
 Hvid
For 14 år siden købte min far en 4 års connemara pony til mig. En meget sød og vidunderlig pony, som gjorde alt jeg bad om og var så nem at ride og styre for en lille pige på 13 år. Vi skulle selvfølgelig have en masse hjælp, og jeg fik undervisning 3 gange om ugen. Jeg nød det. Vi boede op ad skoven og red lange ture, også til stranden. Men ponyen havde talent, og jeg fik smag for ridestævner. Først i spring, men ved en tilfældighed kom jeg også til at ride dressur, og det kunne ponyen også

Efter 4 år red vi landsstævner i dressur, og han var min trofaste ven, gjorde altid sit aller bedste og gav mig en god tur hver dag!Da tiden kom og jeg blev for gammel til at ride pony, og samtidig begyndte i gymnasiet, besluttede jeg at sælge ham. Jeg har aldrig fortrudt at han blev solgt, for han har haft et spændende og dejligt liv omgivet af mennesker der elskede ham og passede på ham. Men jeg har savnet ham. Noget så frygteligt. Jeg har altid ønsket at få ham igen, men hans karrierer fortsatte, og han deltog bl.a. ved Norges mesterskaberne flere gange, bedste resultat var en 5. plads. Sådan en kostbar pony kunne jeg bare ikke købe. Men alle hans ejere (4 i alt) har været søde til at sende billeder og holde mig opdateret på hvordan han har haft det.Nu er han fyldt 18 år i marts 2010. Den pige der har ejet ham de sidste to år, elskede ham højere end noget andet, og har passet og plejet ham til topkarakter. Men ponyen havde i vinter lidt hovledsbetændelse og hun fornemmede at han var ved at være slidt. Han blev behandlet og har ikke været halt siden. Men pigen synes ikke hun ville forlange endnu et stævneår af ham. Sød som hun er, opgav hun sit sidste pony år på ham, og ringede til mig. "Vil du have Carte D'Or hjem til Danmark?" "JAAAAA"Resultatet er, at jeg onsdag aften d. 30 juni 2010 modtog min smukke hvide pony Nørlunds Carte D'or, sendt til mig fra Norge. Han er lige så smuk som jeg huskede ham!

På min første ridetur i 10 år, skridtede vi en lille tur rundt på ejendommen, og det var med tårerne trillende ned ad kinderne. Det er en ubeskrivelig følelse at sidde deroppe igen.


Da vi sadlede op, lagde han sit hoved på min skulder og stod sådan i flere minutter. Det gjorde han altid i gamle dage, så jeg bilder mig jo ind at han husker mig - men hvem ved.

Ellers er planen at han skal hygge sig og nyde sit otium. Vi skal ride nogle dejlige ture og lave gymnastik-dressur der holder ham i gang og smidig:)

Jeg er meget lykkelig og taknemmelig for at have ham hos mig igen.

Update: Carte blev aflivet d. 29. september 2010, da hans hovledsbetændelse og hovsenebensbetændelse satte en akut stopper for hans liv som pensionist. Jeg priser mig lykkelig, for at have haft ham hos mig i de sidste måneder, og genoplevet den samhørighed vi havde i gamle dage. Han er og var en fantastisk pony. Han er dybt savnet, men græsser nu ved regnbuebroen og venter på mig. Mere kærlighed end han fik i sit liv, får vist ingen. Nu og altid. Godnat min smukke Prins. 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: CV 2
208333199203385
9203385
F:   Link
CH 51
(CO DK)
M: Nørlunds Madigan   Link
C 570
(CO DK)
MF:
CH 47
(CO DK)
Dressur: S-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 18 januar 2011 kl. 21:33, og har været vist 243 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider