Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Blue Angel & Leika

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 19 år 
 157 cm
 Broget
Jeg har besluttet mig for at sælge mine 2 vidunderlige heste.

Leika er en viunderlig hest! Hun har ingen felj. Hun elsker at blive nusset om. Det skal dog siges hun har været mishandlet på en måde, eller i hvert fald ikke været i hænder! Inden jeg begyndte at arbejde med hende for alvor, kunne man ikke ligge grime på hende, hun knak rigtig mange trækketove, hun kunne finde på at stejle hvis man trækkede i hende, hun kunne ikke løfte hove. Men nu er hun blevet min lille engel! Har dog ikke haft hende båndet siden. Men hun kan blive sadlet op i boks & på fold, & renset hove på fold & i boks. Der gik 3 måneder før hun begyndte at ville arbejde sammen med mig, men det skal også siges hun kan alt nu! Hun er dog ikke tilredet, men jeg kan sætte mig op på hende på folden bare i grime. & har været oppe på hende med udstyr.. Det her lyder nok ikke en hest for dig, det gjorde den heller ikke for mig. Men jeg kan love dig for så snart der er gået noget tid, så elsker du den hest mere end alt andet! Jeg vil kun Leika det allerbedste, & jeg kan ikke give hende mere end jeg har gjort! Jeg har heller ikke tid til at tilride en hest... Ligemeget hvad vil jeg have hun kommer et godt sted hen, om hun så kommer væk gratis... Leika er trafiksikker, hun har dog kun været ude med andre, men hvis de bliver bange, går Leika bare stadigvæk. Leika er virkelig dejlig. Hun er min allerbedste ven. & hun har hjulpet mig med så meget!
Glemte lige at skrive hun er en nordbakker/oldenborg bland. & hun er 157ca. & er 9år.

Angel er det sødeste føl jeg nogensinde har mødt! Hun er så kælen. Hun elsker at blive kysset. Hun kan få grime på når hun ligger ned, uden hun vrikker med et øre. Hun er det mest kærligste føller! Hun er en blan. af en nordbakker/oldenborg & en tinker. Hun bliver mellem 155 - 160 , vil jeg skyde på. hun har et blåt øje... Hun er vant til der køre biler & lastbiler forbi hende ude på folden, & det siger hun ikke noget til. Hvis i vil have et føl, hvor i kan få masser af opmærksomhed, så er hun lige den..

Leika kan evt. ifoles med palomino hingsten Matini. I kan se ham herinde. Hans far & farfar mener jeg nok, de har startet rigtig højt dressur. Hvis dette ønskes er prisen 17.000
Jeg elsker de heste her! & ønsker dem kun det bedste hjem! Så i er velkommen til at komme med et pris forslag, hvis i kan tilbyde dem et godt hjem med masser af kærlighed!

Hun udlånes ikke.
Bytter måske , skriv hvad i har.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 124987
Dressur: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 02 juli 2010 kl. 18:24, og har været vist 3253 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider