Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

O'walentino

Billede
Billede
Billede
Billede
 Tinker  
 Vallak
 15 år 
 156 cm
 Broget
Flot Tinker Vallak
Har du tid, lyst og lidt erfaring, så er her hesten du kan forme til det du har lyst til.
Valentino er let tilreddet sidste sommer men har stået en del "stille" over vinteren. Vi har desværre ikke tiden og derfor skal Walentino sælges nu, så han kan komme videre i sin uddannelse. Han hører til den lette type indenfor Tinkere. Et glad for at bevæge sig, er lærenem og vil rigtig gerne. Han kan med alle heste på folden, indordner sig og kan stadig godt lide at lege.
Han egner sig ikke til at stå på folden i længere tid uden at blive brugt. Da han stadig er en ung hest, er det vigtigt at du kan være konsekvent og ved hvad du vil, ellers kan han godt løbe om hjørner med dig. Han har gode bevægelser især en rigtig dejlig trav. Han er meget nysgerrig og vil gerne undersøge alt med sin mule. Sidste sommer fik han klippet sin man, da den var blevet bidt en del tynd hist og her. Nu vokser den den kraftigt ud igen.
Valentino er tilredet uden bid. Han er i "hænder" hver dag og er selvfølgelig passet med smed, dyrlæge, ormekur og så videre. Han har bordeux hestepas. Han er forsikret i Alm. Brand.
Har ovenstående fanget din interesse synes vi at du skal ringe/skrive eller allerbedst komme ud og se ham. Han er vant til børn, hunde og katte samt ikke bange for maskiner. Det er ganske vidst; han kan blive en rigtig dejlig ride eller kørehest.
Ved hurtigt salg kan prisen drøftes.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DT0608132
F:
528023200303...ICS NLD
M: Wild Irish Yasmin
TF 140
(TF DK)
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 10 august 2010 kl. 08:11, og har været vist 3999 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider