Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Caballero

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, blanding
 Vallak
 20 år 
 158 cm
 Mørkebrun
PERFEKT COMBI LÆREHEST SÆLGES.

Caballero er blanding af engelsk fuldblod, og andaluser samt araber. Denne blanding har resulteret, i et proportionelt flot og nobelt, ædelt eksteriør, og et sjældent godt sind.
Cabi får ros af dommerne for hans ædle udseende.

Caballero er en ekstremt tillidsfuld hest, og han går derfor fantastisk med en rytter, som har en fast men kærlig hånd. Caballero bliver i øjeblikket trænet både i spring og dressur. Cabi er staldens maskot, da alle mødrene stoler på ham, når deres børn omgås ham, og jeg synes, at han derfor er en super lære hest, til en voksen eller barn, som gerne vil både spring og dressur. Cabi har i flere år sprunget på højt plan, og han har derfor en super teknik. Cabi går jagt med iver, og går military i spring med den samme iver, og han får enormt meget ros fra sin træner i military, da han synes at cabi er meget intelligent, da han går på nye spring med god teknik. Han elsker alting udendørs. De små piger kan ride i skoven på ham uden problemer. Jeg synes han er en god førstegangshest, da han ifølge sadelmager og dyrlæge, simpelthen er så sund, og bomstærk i hele sin krop, og billig i drift. Han er ikke svær at fodre på. Han taber ikke sko, hvis man har en ordentlig smed. I de 5 år, vi har haft ham, har han aldrig været syg, eller halt eller haft problemer med ryg eller andet. Han har de sidste 5 år kun kostet hans årlige vaccination samt tandraspning. Han kan også være perfekt overgangshest for en rytter, som skal gå fra pony til hest.
Cabi er yderst loyal, og denne loyalitet viser sig både på stald, men også under ridning, hvor han altid yder over evne. Han er meget lærenem, og han er god til også at lære fra sig, da han er fuldstændig redet fra sædet, og er selvgående, og har startet diverse L-klasser med stærke procenter. Han spring træner siger, at han hjælper sin rytter meget. Han går alle sidebevægelser, og er meget stærk i sin dressur. Går f.eks. rene traverser, versader, bagparts- vendinger, changementer, schenkel vigninger, piruetter og meget mere, og går let en La4.

Caballero har ingen unoder, og kan læsses på en trailer af et barn.

Caballero har selvfølgelig været passet med smed, dyrlæge og masser af kærlighed. Cabi får masser af kærlighed, men han har også faste retningslinjer, som han skal følge, da dyr har det bedst, når de ved, hvad de må og ikke må.

Af sind er Caballero meget stabil, og holder hovedet koldt i alle situationer, men han kan dog også til tider, være en sød frækkert, men selv når han er fræk, gør han det som hans navn siger. På en gentlemans måde. (Caballero betyder gentleman). Stejl og buk kunne aldrig falde ham ind.

Caballero har haft gigt i 1. stadie , i den ene hase i bagbenet. Dette blev konstateret i 2008. Dette er ifølge Charlottenlunds hestehospitals dyrlæger, gået i sig selv på kun 5 måneder. det tager normalt 9-12 måneder for en hest at ankolysere, men cabi var klar igen efter kun 5 måneder (dette er dokumenteret), da det var meget lidt gigt dyrlægen fandt, og han har aldrig været halt, hverken før eller efter, vi fandt ud af, at han havde gigt i denne hase. Caballero bliver redet hver dag. Prognosen fra dyrlægerne er, at han er helt ovre det, og at hans led har ankyloseret (dette betyder at ledet bare er blevet stift, og at det ikke gør ondt mere). Dette er der taget højde for i prisen, da cabi som er hans kælenavn, er vurderet af min beridder til 90.000 kr ud fra hans udannelse, og det faktum at hesten bare aldrig fejler noget, og ikke har stald unoder. I forbindelse med hans årlige vacciner og tandslibning, får cabi altid lavet sundheds undersøgelse/bøjeprøver/handelsundersøgelse, for at tjekke hans ben, men dyrlægen finder aldrig nogen urenhed hos ham. Han er total rengående under ridning, både på hård og blød bund.
Ring for en uforpligtende snak, hvis i leder efter en super dressur/combi hest, med et roligt temperament, og et super fornuftigt hoved, og et super flot udseende, men bedst af alt, så er han så nobel og opdragen, at man aldrig glemmer ham, han er bare sådan en god dreng.
I Caballeros salgskontrakt har vi skrevet en klausul, om at vi skal have ret til tilbagekøb, hvis man skal sælge ham af en eller anden årsag, da jeg ikke vil have, at Cabi bare flyder rundt på markedet, da han som sagt simpelthen bare er sådan en god dreng, og fortjener et godt og stabilt hjem, som han har haft det hos os.

Prisen for Caballero er inklusiv hans udstyr (værdi over 15.000 kr), og der følger alt med. Vinterdækkener-overgangsdækkener-fleecedækkener-sadelunderlag-Isabell Werth sadel-hovedtøj-grimer.
Hvis man vil have svar ang annoncen, skal man ringe, da jeg sjældent er på nettet.
 
 

[Salg] Super CombiHest sælges til rytter som vil det hele.

se ovenstående.

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 

[Part] Dressur part søges til højt udannet hest.

Vi søger en part til fantastisk sød og nobel vallak. Han er super til en rytter, som ikke har redet et stykke tid, og som lige skal lære igen, da han er en dejlig flink lærehest. Er man til gengæld på højt plan, er han også fantastisk til det, da han har en høj udannelse indenfor både dressur (M) og spring. Han er super til jagt, spring, military og dressur, men vi skal bruge en part, som kan finde ud af, at ride på sit sæde, og ikke kun på hånden. (vi har lige måttet sige farvel til en super sød part, som vi var rigtig glade for, men som ikke var villig til at lære at ride med sædet først og hånden til sidst). Hesten går M dressur, og sprunget bane i mange år, og han har vist sig at være super til military og jagt, og bedst af alt, så elsker han alt udendørs springning. Der er ridehus på stedet, med mulighed for undervisning. Vi er beliggende ved smørrum ledøje (17 min uden for københavn) Man skal være over 15, og meget ansvarsfuld og rolig. vi leder efter en dressur part og en gang imellem skov. Vi leder efter part 2 gange pr uge. Pris for 2 gange pr uge er 800 kr pr måned. Da jeg yderst sjældent ser mine beskeder på nettet, er ALTID bedst at ringe til mig.
 
 
Video
ID: HST 124622
Dressur: M-klasser
Spring: LA-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 19 juni 2013 kl. 19:29, og har været vist 151093 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider