Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Morgan

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 21 år 
 163 cm
 Rød
jeg søger udelukkende en stabil hygge, og dygtig dressur part, til min dejlige dreng.. ( og en tur i ny og næ) :-) min hest er, kærlig og fyldt med dejlig personlighed, og mangler intet og passet med alt..
Jeg håber at finde en som elsker at være en del af livet i en stald og vil nusse og passe ham så godt som mig selv.. og vil ride et par gange om ugen:-)Jeg må at bitter erfaring sige at jeg søger en stabil part som desværre ikke har børn.. jeg jeg nu har oplevet at hesten så ikke nås til tider:-) håber en sød pige findes:-)
 
 
 
 

[Part] sød hygge part søges

Jeg søger en ganske alm dressur/hygge part til min kære dreng. En som vil ride et par gange om ugen og gøre alt for at han har det godt... jeg forventer bare at du er sød, stabil, god til at overholde aftaler og vil min hest det bedste. Det er ikke muligt at springe på ham, da jeg ikke vil ha andre til det. Han er uddannet spring hest men går nu ganske fint dressur.. prisen/ dage kan vi snakke om :-) men det er meget vigtigt du er aftale stabil og til at stole på. Jeg søger en som har tænkt på at forblive part længe ? Der er bus lige til døren og 10 min på cykel fra stationen!!
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 9608933
208333199608933
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 11 marts 2015 kl. 20:33, og har været vist 11347 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider