Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Coco Nyberg

Billede
Billede
Billede
 Pinto  
 Hoppe
 13 år 
 165 cm
 Rød
Coco er røde dame på 5½ år. En hest der kan udfolde sig meget under den rigtige rytter. Coco er sent tilredet og har også først vokset færdig som 5 års, derfor er hun ikke redet som jævnalderen.

På grund af den meget lange vinter er hun ikke redet pt, men har været oppe og skridte. Hun er en hest der sagtens kan klare at stå i t par dage uden hun bliver træls.

Coco er generelt en nem hest at have med at gøre hvis behandles korrekt. Hun er stadig unghest i sindet og derfor godt kan afprøve grænser.

Coco er kåret i dansk pinto og i det tyske forbund Sleswig - Holstein pferdstammbuch. HUn er en hest som bliver lagt mærke til på stævne pladserne, og hun har en kanon udstråler. Kommer for det meste hjem med en roset. Hun er trailer vant, og ikke svær at læsse. hun er van til tung trafik og er meget sød at have med i byen.

Jeg har kun startede hende i de små dressur klasser, da hun har haft pauser ind imellem pga. min manglede tid. Derfor skal hun rides op igen, men er kanon til at lære hurtigt.


 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: SPI 66
208333200504126
F:
PIH 48
(PI DK)
M: Caca Duvet
DS 10421
(DV DK)
MF:
DVE 332
(DV DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 13 februar 2011 kl. 21:27, og har været vist 7011 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider