;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Luega Love

Billede
Billede
Billede
Billede
(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 14 år 
 170 cm
 Brun
Luega Love er min nuværende hest, som jeg købte som 3-års i juni 2010 af Lene Ibsen, som har avlet ham. På daværende tidspunkt var han let tilredet og løssprunget. Jeg købte ham på grund af hans gode anlæg indenfor springning. Ind til nu har han indfriet forventningerne, og såfremt han fortsætter den gode udvikling, er jeg sikker på at han kan nå rigtig langt.

Luega Love er efter holstenerhingsten Lamont, som var Siegerhingst i Holsten som 2½ års. Moderen Enghøjs Chanell er kåret i hovedstambogen i GHH, hvor hun også har bestået materialprøve. Desuden var fløjhoppe ved kåringen i DV i 2007, hvor gik i RDH.. Morfar er Camiros, som var præmiehingst i Neumünster og vinder af kåringen i Holsteiner Verband.

Luega Love er godt i gang med sin karriere som springhest, og han udvikler sig godt. Han har et fornuftigt temperament og er nem at arbejde med både fra jorden og under rytter. Så længe rytteren giver klar besked, så gør han sit ypperste for at udføre opgaven, og man er sikker på at få en god ridetur hver gang.

Dressurmæssigt er han på LB/LA-niveau, men han er dog ikke startet i dressur, da det ikke har min interesse. Flere dressurryttere og -trænere har dog komplimenteret ham for hans gode gangarter, og spået ham en lovende fremtid på dressurbanerne, hvis dette blev prioriteret.

I springningen gør han hele tiden fremskridt. Han har en fin teknik og kapacitet, men det har taget noget tid for ham at få styrke nok til rigtigt at vise dette under rytter. Han springer stort set alt hvad man styrer ham imod, og så længe han får den fornødne hjælp fra sin rytter, så gør han alt for at komme over på den anden side. På nuværende tidspunkt springer han op til LA til stævner med gode resultater, men han mangler stadig noget rutine på dette niveau.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW0708197
F:
DVH 902
(DV DK)
M: Enghøjs Chanell
990900469
(GHH DK)
MF:
DE321210223492
(HO DEU)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 26 februar 2018 kl. 21:44, og har været vist 405 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider