Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bella

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fjordhest  
 Hoppe
 24 år 
 138 cm
 Gul
Bella er en super dejlig og trofast pony som har et hjerte af guld, Hun har virkelig en personlighed der siger spar 2, og en charme der overstiger mange grænser.

Bella er ikke redet så meget, men der er styr på skridt trav og gallop samt hun er sprunget.

Hvad dressur niveauet angår er hun utrolig nem at ride til bidet, når man som rytter har fanget fidusen, og har fin overtrædning i både skridt og trav og en dejlig energi ikke at forglemme. Hun mangler dog noget balance i galloppen.

Man kan nok godt sammenligne hendes uddannelse niveau med en pony på 5 år. ;)

Bella har været sprunget nok 30-40 gange og hun er faktisk meget godt til det, hun kigget ikke eller ter sig tosset. da jeg stoppede med at springe hende fast i august 2010 sprang vi baner på 60 cm og enkelte spring på 70-75 cm. Hun syntes bestemt at dette er mægtig sjovt, og hun trækker godt på springende, men manger rutine.
Hun har i efteråret 2012 løssprunget 1m uden problemer, vi stoppede kun på grund af at hendes kondition ikke er i top.

Vi har sammen startet et par stævner, 1 spring stævne og 3 dressur klasser. hvilket hun tog utrolig pænt. og vi endte med placering.. ;)

Bella er en vågen pony der ikke er så langt i sin uddannelse og egner sig derfor ikke til helt nybegyndere. Men hvis man som rytter forstår at få sat hende på plads, så får man en pony som vil følge end gennem ild og vand. Men kan man ikke få sat hende på plads, så har hun det altså med lidt pony unoder.

Vi har hende stående hjemme, mellem fr-sund og skævinge. vi har selv ridebane med spring materiel som kan benyttes i sommer halvåret men om vinteren rider vi i ridehus. Dette ridehus tilhørere rideklubben falken, og her skal der til købes ridehuskort og hvor der også undervises i spring og dressur.

( Det skal lige siges at Rytteren(Jeg) er 176 cm høj, jeg ser ikke voldsom stor ud til hende) ;)

Bella kan også ses på Heste-Galleri.dk
 
 
 
 

[Part] !!Sød pony Søger Helpart!!

Jeg søger en part til Bella som kan klare alt på egen hånd, og ved hvordan man behandler en hest, som ikke er langt i sin uddannelse. Altså en der kan vise hende hvordan hun skal arte sig, og videre uddanne/gøre hende mere stabil i dressur, og eventuelt spring, hvis dette har interesse.

!! Minimum alder 14 år..!!

Prisen for 2-3 dage er 250 kr/måned.
Prisen for fuldpart er 450 kr/måned.

Jeg har det krav at du skal være indstillet på som minimum dressur undervisning hver 2. uge, du vælger helt selv underviser.

Du skal også være indstillet på lidt stald arbejde, Dette drejer sig om at ordene bellas boks, og evt. hjælpe med den årlige rengøring af stalden.

Kontakt over Mail eller Her på heste-nettet hvis du vil vide mere om denne søde pony og hvordan og hvorledes det hele forgår. ;)
 
 
Video
ID: HST 124141
F: Jet Halsnæs
Fjordhest
M: Helle
Fjordhest
MF: Hilder
Fjordhest.
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 07 marts 2013 kl. 09:27, og har været vist 8182 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider