Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

My Fair Turbo

Video
 Pony, blanding
 Vallak
 26 år 
 146 cm
 Mørkebrun
Det er med meget blødende hjerte, at vi nu sætter Turbo til salg - men vores datter er springrytter om en hals, og de to har aldrig rigtig "klikket" sammen til stævner.

Han går rigtig, rigtig godt i dressuren med tre gode gangarter - i de dressurstævner, de trods alt har startet, er han aldrig kommet hjem med andet end 7 og 8-taller for sin gang. Med den rette rytter har han et kæmpe potentiale, alderen til trods - han kan samtlige ponyøvelser i dressur og har redet både PRT og PRI-programmer til træning med én af vores datters veninder.

3-4 måneders intensiv træning med den rette undervisning/vejledning, og så er han igen med på distriktsplan deroppe, hvor det er sjovt.

Turbo er jordens dejligste pony med et helt igennem fantastisk temperament. Rolig i stalden, på ridebanen, utrolig let at have med ud til stævner. Og altid med et dejlig drenget glimt i øjet - man kan overhovedet ikke se på ham, at han er 16 år gammel og der er rigtig mange gode ponyår i ham endnu, også på højt plan.

Turbo kan rides af alle, fra små børn (vores datter var 8, da vi fik ham), til den ambitiøse dressurrytter med landsstævneambitioner, han følger med rytteren hele vejen - lige som vi aldrig har haft betænkeligheder ved, at de to har været alene på ridelejr væk "hjemmefra".

Vi har haft Turbo i 4 år, han er en sund og robust pony - hverken i den tid vi har haft ham eller med tidligere ejere har han været syg eller halt.

Han er mest New Forest med et skvæt araber gemt i sig et sted.

(Han springer med en utrolig god teknik, og kan i princippet springe alt, også M- og S-klasser MEN: Han skal rides meget præcist på en springbane, afstandene skal sidde der hver gang, og han skal rides 110 procent hele vejen rundt - han er ikke den springpony, der nærmest slår en kolbøtte over springet for at redde rytteren, hvis afstanden er helt i skoven. Derfor sælges han ikke som springpony, risikoen for, at han ikke kan leve op til forventningerne, og derfor skal sælges videre efter et halvt år, er for stor - og det vil være synd for ham.)
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 9408574
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 08 november 2010 kl. 23:49, og har været vist 4140 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider