;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nellie

Billede
Billede
Billede
 Oldenborger  
 Hoppe
 22 år 
 165 cm
 Sort
ER PT. PÅ PRØVE
Nellie er en sød og rolig hoppe. Hun er altid nem at have med at gøre. Hun kan rides ude alene eller sammen med andre. Hun er af type, kraftig og en lidt tungere model - ikke tung at ride. Hun har et fantastik rygsving, som alle ville elske. Rygsvinget er behageligt, hvilket gør hende nemt at være på. Nellie er ikke blevet redet regelmæssigt de sidste par måneder så der vil lægge til genoptræning i hende. Når det så er sagt, er hun nemt har ride i form og er altid klar på en ridetur. Da Nellie blev redet regelmæssigt kunne hun gå en lb klasse i dressur. Hun kan sikkert nå længere med rette rytter. Hun har også været sprunget, hvilket hun gør fint og uden tøven.
Hun står lige nu i kr. Hyllinge, hvor der er mulighed for at ride på 20 x 40 ridebane, eller ride ture. Hun bliver muligvis flyttet til Mørkøv på et tidspunkt, alt efter hvad der passer ind - Der er to ridehuse og en ridebane. Parten vil være som helpart eller delvis helpart. Dvs. at du som rytter/ejer kommer til at betale/delvis betale det, det koster at have hende stående på stedet.
Du skal være:
- Sød og rar
- Kunne være til at stole på
- Pligtopfyldende
- Hvis du er under 18 år, skal der være forældreopbakning.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Rolig kammerat

Evt. udlån ved rette låner. Derved skrives kontrakt efter dette

Er pt. på prøve
 

[Part] Rid hesten som din egen

Vi ønsker at finde en sød og kærlig rytter til Nellie, da ejeren ikke selv har den tid der skal til. Derfor er der mulighed for at have nellie som sin egen hest. Da vi før har haft Nellie udlånt ønsker vi primært at have Nellie det sted hvor datterens heste står så vi stadig kan se hende.
Ring ved tvivl eller spørgsmål om evt. pris.
 
 
ID: HST 123954
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 05 januar 2013 kl. 09:37, og har været vist 10030 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider