;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Beauty

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Hoppe
 23 år 
 148 cm
 Brun
Beauty er en dejlig pony, blandet mellem dansk varmblod og oldenborg.

Hun er målt til 148 cm uden sko og er færdigmålt.

Hun har været til udv. klubstævne d. 6. Juni hvor hun red LB1 Farmland cup. og vandt klassen med 69,44 % ud af 28.

Hun er kendt som ''verdens blødeste mule'' hun er jo blandet mellem oldenborg så hun bruger Full i grime, så hun har en ret stor mule, derfor er den så dejlig blød. Hun er som dagen er lang, man kan gøre alt sammen med hende. Jeg har tit redet rundt i bare grime eller et reb rundt om halsen.

Vi har selv købt hende som førstegangs pony, og det vil hun stadig være fantastisk til.

Beauty har med mig gennemført alle klasser til og med LA2 på klubplan. kan sagtens startes til distrikts stævner, men jeg har ikke fået taget ryttermærker. får tit 8 taller for øgninger, da hun har en super fremaddrift når hun øger, og hendes bagben følger rigtig godt med.

Beauty har været med på Cowboy lejr 2008 og 2009, hvor hun har taget det rigtig fint. I de 3 år jeg har haft hende har hun aldrig sparket eller bidt.

hun er dog på evig slankekur, men har aldrig været forfangen eller noget. kan sagtens gå på græs, men hun får ikke så meget foder. Hun har heller ikke været halt imens vi har haft hende.

Beauty har næsten altid roset med hjem. jeg har kun redet 2-4 stævner hvor vi ikk har fået roset. helt klat en pony men kapacitet til en masse. kan alle ponyøvelserne.

Beauty kan godt springe, og hun elsker det, og der er altid godt med fart på. hun har været til nogle få springstævner, hvor vi sprang LF og LE. springer også 1 gang om ugen for at få lavet noget andet end bare dressur. men det er ikke noget seriøst, bare nogle spring på 40-60 cm. Hun har gået LC i springning med gamle ejer.

Kort sagt en fantastisk pony man kan have med til stævner uden at kigge og gør hvad hun får besked på. kan sagtens rides bidløs.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 9809020
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 07 september 2010 kl. 22:17, og har været vist 7346 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider