Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tricot D.

Billede
Billede
Billede
Billede
(R.I.P.)
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 2000
 174 cm
 Brun
Dejlig varmblods DH-fløjhoppe med fantastisk udstråling.

Lidt om Tricot som ridehest:

Fantastisk ridelig hest, med super lækre gangarter, har gået øvelser op til MA-dressur. Dejlig hest at være på, meget lyttende og utrolig fin for hjælperne. Har den rette gnist, som en stjerne SKAL have!

Lidt om Tricot som avlshoppe:

Har fået 2 afkom. Den ene efter Blue Hors Don Romantic, den anden efter Quaterback. Ifølge tidligere ejer har begge folinger været uden komplikationer og har været hurtigt overstået. Skulle være nem at ifole.
Er utrolig kærlig overfor sine føl, og elsker rollen som mor.
Hun kan bære en bred vifte af hingste, lige fra små, ret sluttede og kompakte hingste, til de mere markerede, ædle hingste og store, kraftige hingste.

Kåringskarakterer:

Type og kropsform: 8
Hoved og hals: 7
Skulder og manke: 8
Overlinie og bagpart: 7
Forlemmer: 7
Baglemmer: 7
Bevægelse: 7 - 7 - 7
Helhed: 8

Beskrivelse: Feminin, markeret hoppe med rummelige gangarter.

Gik i DH og var FLØJHOPPE i sit hold!

Lidt om Tricots afstamning:

F: Vemmetofte Rainman - Var i sit hold materialeprøvevinder og fik endvidere opdrættermedalje i sølv. Grandprix dressurhest med internationale placeringer i de sværeste dressurklasser.

FF: Rambo - Elitehingst, fløjhingst med opdrættermedalje i sølv, A hest i dressur, flere placeringer i internationale grandprix dressur.

FMF: May Sherif - Fløjhingst og modtager af Åge Ravn's vandrepræmie ved hingstekåringen 1976 og tildelt Dansk Varmblods fortjenstmedalje i guld 1990.
Far til flg. avlsgodkendte sønner Melos Stengården avlsgodkendt i 1993, May Star avlsgodkendt i 1995.
Far til flg. kårede sønner Matador DVE 405, Blue Hors Melville DVH 500.
Hingsten er far til flere internationale top dressurheste deriblandt World Cup-vinderen og sølvmedaljevinder ved VM i dressur avlshingsten Matador DVE 405, samt World-cup vinder i dressur 1990.
Far til 21 A-heste i dressur og 3 A-heste i spring.
Udnævnt til elitehingst 1995.

FMMF: Wersal

M: Daisy (DH)

MF: Racot - Elitehingst, guldmedalje for afkom 1999. To afkom var udtaget til OL Sydney. Far til en lang række elitesportsheste. Gennem sit afkom beviser han igen og igen sin store gennemslagskraft, både hvad angår eksteriør og konkurrenceegenskaber. Racot har opnået et af de højeste avlsindeks af samtlige aktive hingste i såvel Dansk Varmblod, som Svensk Varmblod.

MMF: Spiltau - A hest i dressur og national vinder i S-dressur. Far til sølvmedaljehopperne Beate RDH 3351 og Duchess RDH 4340.

MMMF: Faigther - Materialprøvevinder i 1984, fløjhingst ved hingstekåring i 1985. Far til årets hoppe Pigeon af Nexen RDH 2408 som opdrættermedalje i sølv. Far til bl.a. elitehoppe Chanel ERDH 2555.

Lidt om Tricots skade:

Tricot er her i oktober måned erklæret uanvendelig til ridebrug, da hun gennem en længere periode har været urent gående.
Dyrlægen, Højgård Hestehospital, vurderer at der er tale om en skade lokaliseret i hovsenebensområdet, dette er 2 gange konstateret vha. lokalbedøvelse i hovsenebensregionen. Da hun har været urent gående lidt on og off i det sidste 1,5 års tid, har dyrlægen valgt at lave en uanvendelighedserklæring på hende. Dyrlægen vurderer samtidig, at skaden ikke er arvelig betinget, så hun kan sagtens anvendes til avl.

Den 27/1-11 blev min dejlige Tricot aflivet.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 0000008
208333200000008
F:
DVH 532
(DV DK)
M: Daisy
DH 5828
(DV DK)
MF:
DVE 276
(DV DK)
Dressur: M-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 28 maj 2013 kl. 20:31, og har været vist 10074 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider