Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fairfax Junior

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 26 år 
 165 cm
 Brun
Fax er en dreng med stort D. Du kommer aldrig til at møde en hest der er så meget sig selv som ham. Han oser af selvtillid og elsker den anseelse der følger med!
Fax har tidligere været trænet til la klasserne, og er meget lydhør overfor hjælperne. Han er dog sin egen, så hvis du spørger ham om noget skal du mene det. Fax er en dejlig rolig hest, der står pænt på staldgangen når du strigler og sadler op. Under rytter er han opmærksom, rolig og til tider doven. Hvis du drømmer om, at deltage i OL, så er han ikke den rette hest, men hvis du savner én at hygge med i hverdagen, og føle dig som en verdensmester i baghaven, så er han lige noget for dig. Han imponerer alle steder han kommer hen, men han har altså ikke energien og gnisten til det helt store!

Jeg har sprunget en smule på ham, og det gør han gerne og i afslappet stil. På tur vil han gerne, men helst i selskab med andre. Han er fuldstændig trafiksikker!

Både voksne og børn kan ride ham, men han yder kun hvad han bliver bedt om, så sidder du som en sæk kartofler, så går han ligeså. Er du derimod opsat på at lave schenkelvigninger, traversader, versader og changementer, så gør han det. Han er ret øvelsesstærk og går i samling på en sytråd.

Hvis du er interesseret i at høre mere om ham, eller få en prøvetur, så ring, send en sms eller en mail.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9508345
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 12 august 2010 kl. 08:28, og har været vist 5136 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider