Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Claudius

 Oldenborger  
 Vallak
 29 år 
 168 cm
 Sort
Part søges til Oldenborg/Fuldblod vallak med kæmpe personlighed

Hej,

Jeg søger en part til min dejlige hest, da jeg desværre ikke har så meget tid til selv at få redet og da min part desværre ikke kan fortsætte mere. Hesten står opstaldet i Hørsholm på en privat gård, hvor der både ridehus, dressurbane og springbane. Det ligger dejligt hvis man vil ride ud - både på marker og til Rude Skov. Der er fuldpension på stedet hvilket vil sige at det eneste man nærmest behøver at koncentrere sig om, er at nusse om ham og ride.

Min hest er ca. 168 i stang og 18 år gammel, men opfører sig nærmere som en på 5 år (jeg har haft ham siden den alder).
Han er en fremadgående, energisk og lidt følsom herre, men ikke en der bukker og stejler. Kylling på nogle områder og egentlig ret modig på andre. Hvis han har respekt for sin rytter og stoler på at hun (eller han) har styr på tingene, er han nærmest en engel. Han har en sjov og underholdende personlighed og forstår at gøre opmærksom på sin tilstedeværelse.
Han kan alle øvelserne til en LA, men jeg har ikke holdt dressuren så meget ved lige. Han elsker dog at gå dressur og arbejde, så det burde ikke være noget problem. Vi har en kanon underviser på stedet, hvis det skulle have interesse.
Han elsker desuden at springe og trækker meget hen mod en forhindring. Jeg er ikke springrytter og det er derfor ikke noget jeg har dyrket, så det er noget tid siden, at han sidst har sprunget fast. Han har dog været ude og gå en LA med en springrytter for en del år siden. I skoven er han en stor fornøjelse. En levende hest men ikke en der tripper rundt derude. Galop er hans ynlingsgear - også hjemme.

Som hesteejer er jeg meget large overfor mine parter - de må næste alt, så længe det er med hestens trivsel for øje.

Jeg søger en moden og rutineret rytter, som har lyst til at tage ham 3 eller helst 4 gange om ugen - gerne hverdage. Derudover vil der være mulighed for at få ekstra dage i forbindelse med ferie, rejser og overarbejde.

Jeg fortæller naturligvis meget gerne mere om ham - så ring eller skriv til mig :-)

Mobil: 26 79 80 82
E-mail: pcf@webspeed.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 123020
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 20 maj 2010 kl. 19:36, og har været vist 812 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider