;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rás Lille Nørregård

 Islandshest  
 Hoppe
 18 år 
 143 cm
 Mørkebrun
Rás fra lille Nørregård 2 er en stor islænder på 7 år. Jeg har haft hende siden hun var tre år og har selv reddet hende til.
Hun er efter hånden blevet en rigtig dejlig hest med en god stor vilje. Hun elsker højt tempo og har en stor fremad drift. Hun elsker oplevelser og sætter pris på en rytter der vil tage på opdagelse med hende.
Rás er som sagt en hest med mod på livet og kræver en rytter med nogen erfaring.
Rás har været spændt op i overlinjen og været i behandling med kiropraktor siden december.
Rás vil sætte pris på en rytter som er noget over stadiet hvor det skal være fis og ballade, hun skal rides af en rolig rytter som ikke lader sig slå ud af hendes vilje, samtidig med er hun en hest der let bliver stresset eller usikker hvis rytteren forlanger for meget af hende eller hidser sig op, tålmodighed er vejen frem.
Kort sagt hvis du er interesseret i en ufatteligt dejlig hest med meget personlighed så er hun ideel.
Der vil være tale om skovturs ridning i skridt, trav og galop, dog i starten kun korte ture i hovedsageligt i skridt, jeg står selv for alt hvad der har med dressur/gangarts træning, det er kun hygge ture. Med tiden kan du dog få lov til at ride lidt små distance ridt hvis det er af interesse.
Når i er blevet gode venner vil der være mulighed for at låne vores hestetrailer så i sammen kan tage på nye ture sammen, f.eks. til stranden.
Der ligger en dejlig skov i nærheden.
Hvis du interesserer dig for horsemannns ship er du også velkommen til det, og selvfølgelig sætter hun pris på alt hygge og nusning du gider.

Jeg forventer at du er en ansvarlig rytter med nogen erfaring, du bør have en alder over 18 men hvis du alligevel mener du er den perfekte, så er du stadig velkommen til at kontakte mig.
Du skal være indstillet på rolig hygge ridning, det vigtigste er at i har det sjovt og hygger jer, og du skal naturligvis være bevidst om at hun skal startes roligt op.
Hun er mit et og alt men jeg har måttet indse at tiden halter, af samme årsag er det vigtigt at jeg kan stole på dig, for hun skal have det godt.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: DK2003204574
F:
IS1989135771
(IS ISL)
M: Viska Ártanga
IS1988288653
(IS ISL)
MF:
IS80187002
(IS ISL)
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 12 maj 2010 kl. 11:39, og har været vist 344 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider