;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kinky Spot

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fuldblod, engelsk  
 Hoppe
 20 år 
 168 cm
 Brun
Kinky Spot er vores første fuldblod, købt ved et tilfælde, tynd, hullet og uden smed i lange tider. Øjne var slukket, og gnisten havde forladt hende.
Efter blot et par måneder med godt foder, ormekur samt tandtjek var Kinky livet ganske betydeligt op og huldmæssigt var hun ved at være ovenpå igen.
Vi forsøgte, efter samråd med vores gode dyrlæge, at ifole hende, hvilket lykkedes i første forsøg. Hun skal hos os gå og nyde livet, rides i dressuren og stilles til kåring i DV.

Kinky har tidligere været galophest med gode resultater. Blandt sejrene tæller bl.a. field trial derby som hun vandt overlegent!
Kinky er bl.a. beskrevet som: "Kinky Spot er altid yderst stabil i sine præstationer på Klampenborg".

"Boltegaard & Kjems Racing har den 15. marts kl. 23.00 taget imod et Esprit du Nord (Lyphard) hoppeføl ud af Kinky Spot (Mas Media), som er en flerfoldig vindende helsøster til bl.a. Bluefield, der bl.a. vandt Skandinavisk Mesterskap 2-år i Norge og Svenskst Kriterium samt over 700.000,- og dermed er der en chance for at det gode Springfield Blue-blod kan blive videreført med en god Lyphard hingst, som far, efter løbskarrieren" http://blueblood.dk/nyheder/nyheder2008/tidl-nyheder-marts-2008.php


Tidligere afkom ved anden ejer:
MADAME ESPRIT
Resultater:
I Zwicky 2-års MaidenSerien aflagde dagens største favorit, Helle Christensen-trænede Madame Et Sprit/Kim Andersen, i sikker stil maidentitlen med en længde foran debuterende Cantenac, hvorefter der var mange længder til det øvrige felt, anført af ligeledes debuterende Canella.

Madame Esprit kom med to andenpladser i bagagen og kunne uden uheld allerede have aflagt sin maidentitel i sit livs første start, men her blev det gjort i overbevisende stil, og hun er uden tvivl en hoppe der skal lægges mærke til i de kommende storløb for den yngste årgang.

Kilde: http://www.galopsport.dk/nyheder.html 17-07-10

AFKOMS resultater 2011
Der er stadig stor fokus på MADAME ESPRIT og de gode resultater v. Helle Christensen. Se hende vinde løbet her: http://www.dantoto.dk/layout/video.aspx?date=2011-04-25&track=kl&race=4

Hvor er det dejligt at kunne følge Kinky Spots afkom og se de helt igennem gode resultater de leverer gang på gang!

Endnu et flot løb af MADAME ESPRIT:
http://www.dantoto.dk/layout/video.aspx?date=2011-09-04&track=kl&race=9
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 0008356
F: MAS MEDIA
Fuldblod
M: SPRINGFIELD BLUE
Fuldblod
MF: MIAMI SPRINGS
Fuldblod
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 13 september 2011 kl. 14:43, og har været vist 240 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider