Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Poulsgård´s Empire

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, typeavl
 Hingst
 16 år 
 173 cm
 Brun
OBS: Så kom der billeder under rytter ! Flere haves, både løs og under rytter, og kan evt. ses her: http://www.facebook.com/album.php?aid=106772&id=1361923718&l=a589021c9a

Det er med tungt hjerte, og grundet for lidt tid og plads vi har valgt at sætte en af vores dejlige heste til salg.
Da jeg er hoppet over til westernverden og har købt en westernhest, har familien truffet den svære beslutning vi skulle af med en af de andre, da vi simpelthen ikke har den fornødne tid til tre heste, og det er ikke fair da alle tre har kæmpe potentiale, og fortjener at være nummer 1.

Da vi simpelthen ikke kan beslutte os for hvilken en af dem vi vil af med, har vi sat begge til salg, og så er det den der ryger først som det må blive.

Dette her er så annoncen for Empire, vores hjemmelavede DV vallak.

Empire er en gudeskøn gadedreng, hele familiens lille guldklump, og vores egen lille hjemmelavede drengerøv - hans mor kan ses, linket findes længere nede.

Han er fra d. 24 April 2004, og far er Solos Landtinus, Morfar er Castro. (Hans ID nr er: 208333DW0401757)

Empire er faktisk min fars 50 års fødselsdagsgave. Han ville så gerne prøve at trække et føl på den ene af hopperne, og i gave fik han så en bedækning ved Solos Landtinus, og det blev grundlaget til det smukke lille føl der så kom til verden i 2004. Han skulle egentlig have været solgt rimelig tidligt, men Empire vinder simpelthen alle de hjerter han kommer i nærheden af, og vi kunne(og kan sådan set) bare ikke skille os af med ham.

Han er god som dagen er lang, et rigtigt nussehovede, der elsker opmærksomhed, modig, villig til at lære, og frisk på alt du byder ham. Som 4 års og knap nok tilredet galoperede jeg på stubmarker på ham uden sadel, og han tager alt i stiv arm. Som helt lille fik han desværre navle- og lyskebrok og måtte kastreres for de kunne komme til, og det er grunden til han er vallak, og heller ikke er forsøgt kåret osv.

Han er en meget alsidig dreng, med glimt i øjet og uendelig charme, perfekt allround hest, med kæmpe potentiale inden for snart alt. Du kan nok ikke finde en ting han ikke ville kunne lære og klare sig godt inden for. Han er redet utroligt meget i naturen og har været det altid, trafiksikker, vant til børn, andre dyr, siger ikke nej til en tur i skoven, til stranden eller bare ud i det blå, og kan både være afsted selv eller med andre. Han er utroligt styrbar og let på tøjlen, smidig og giver sig godt, og vi får jævnligt undervisning, vi har dog mest brugt ham til springning eller naturen da det er den største interesse her i hjemmet - ikke at han ikke har kæmpe muligheder inden for dressur også. Han kan i dressuren nok ikke helt så meget som andre snart 6 års nok kan, da vi har taget det meget roligt med ham, han er 1.73 ca (ikke målt for nyligt, bliver han i weekenden), og han er kun lige stoppet med at vokse op af, og vi havde en søster til ham der blev helt ødelagt af kåring, egnethedstest og hård ridning fra hun var 3 år, og slet slet ikke færdig, hun var ligeledes en høj slank type som han er, - det kostede hende i helbredet, og hun kan nu kun holde til turridning og avl - derfor var vi forsigtige, da denne her kæmpe kom til verden, og vi har derfor været 110% sikre på ikke at lave samme fejl igen, han har fået tid til at vokse og være hest, og har kun været i det træning han kunne klare fysisk.

I hvert fald, Empire ville egne sig til den ambitiøse rytter, der søger en kommende stjerne, der vil egne sig inden for utroligt mange ting, men som også vil have hovedet og udseendet med, og have en hest der har et lige så godt temperament, og er til at have med at gøre når man også laver andet end sidder i sadlen.

Vi forbeholder os ret til at vælge mellem købere, han skal kun hen til et perfekt sted der vil tage sig godt af ham, hvor han kan få lov at blive brugt og være en andens stjerne. Det er et krav han både får selskab, og kommer på fold, da han herhjemme går i løsdrift døgnet rundt med hans mor og vores anden unghest. Prisen er vejledende, seriøse bud modtages. Hjem før pris.

Flere billeder af ham haves, kan sendes pr. mail, håber på snart at få mulighed for noget video også!


Link til hans mor: http://www.heste-nettet.dk/markedspladsen/hest/vis/265946/3/
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333DW0401757
F:
DVE 674
(DV DK)
M: Cynthia
9701947
(DV DK)
MF:
DVE 481
(DV DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 10 maj 2010 kl. 22:42, og har været vist 3235 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider