Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nørgaard's Stuntman

Billede
Billede
Billede
Billede
 Tinker  
 Vallak
 13 år 
 140 cm
 Broget
Egentlig ville jeg have troet, at man kun kunne møde drømmehesten én gang... men Stuntman lærte mig noget andet. Da jeg mødte ham første gang, var det gensidig kærlighed med det samme, og der var ikke skyggen af tvivl i mit hjerte - ham MÅTTE jeg bare eje.

Stuntman er en kæmpe personlighed, som bare vader direkte ind i hjertet på folk. Han er super cool... en mere nervefast hest skal man da godt nok lede længe efter. Jeg har endnu til gode at møde den udfordring, som kan ryste ham. Når han er vildest, stopper han lige op, løfter hovedet og snorker lidt, og så har man ellers brugt krudt nok på DET, synes han at mene.
På folden styrer han flokken med hård, men retfærdig hov, og de 3 drenge falder bare SÅ godt i hak med hinanden. Det ser bare sjovt ud, når Falle og Futte vil lege, mens Stuntman hellere vil spise... så svinger Stuntman røvetten til: "Talk to the butt, guys!" For når der er mad på bordet, har man altså ikke tid til den slags fjollede drengestreger. *GG* Man går vel ind for bevægelsesøkonomi... ;-)

Og så er Stuntman helt utrolig madglad. Han kan høre lyden af et høstrå, der vifter, på flere kilometers afstand, og SÅ får han travlt, for man skulle jo nødig gå glip af noget, som kan spises. Og skal han vente for længe på sin mad (altså efter sin egen mening), bliver herren særdeles utålmodig.
Den eneste, som kan konkurrere lidt med maden, er hans menneskemor. Når Stuntman får øje på mig, kommer han øjeblikkelig hen for at blive nusset og kløet. Yndlingsstedet er helt oppe under den lange man eller lige der, hvor halsen går over i skulderen. Så putter han mulen ind i mod min hals og nulrer mit hår med det saligste udtryk i øjnene, mens overlæben bliver flere centimeter lang.

Han er en hest, som utrolig gerne vil være tilpas, og indtil videre oplever jeg ham som utrolig lærenem og samarbejdsvillig. Han elsker at opleve og lære nyt, og jeg har virkelig følelsen af, at han vil gå gennem ild og vand for mig. Han er virkelig fantastisk at arbejde med. Planen er, at han i fremtiden skal være min westernhest, men først skal han og jeg lære hinanden rigtigt at kende og have en masse dejlige oplevelser sammen fra jorden.
Stuntman bliver - ligesom vores andre heste - omgået med efter principperne i naturlig horsemanship, hvor alting først og fremmest er på hestenes præmisser. Vi arbejder under inspiration fra bl.a. Ute Lehmann, Klaus Ferdinand Hempfling og Andrew MacLean, men Stuntmans træning bliver først og fremmest tilrettelagt af ham selv, da det skal være sjovt og givtigt for os begge.

Vi har også taget hul på at gå ture i trafik og terræn, og disse udfordringer møder Stuntman med sin helt unikke Tinker-coolness. Han synes tydeligvis, det er super sjovt og spændende at komme ud og opleve og er SKØN at gå tur med, fordi han stort set aldrig bliver bange for noget som helst, men samtidig er både opmærksom og nysgerrig.

Alt i alt ser jeg frem til rigtig mange dejlige år og skønne oplevelser med min Stuntman, og jeg er dybt taknemmelig for, at denne vidunderlige dreng er blevet min.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 122172
F: Kenzo's Welsh Boy
Tinker
M: Lady Maria of Ireland
Tinker
MF: Ukendt
Tinker
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 28 april 2010 kl. 23:05, og har været vist 217 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider