Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chelsea

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 15 år 
 152 cm
 Rød
Køn lille hoppe. hun er det største nussehovede og elsker opmærksomhed.

har kun skridtet på hende kort og det tog hun meget pænt. Glæder mig til at komme rigtig igang med hende og se hende udvikle sig

Første gang jeg så hende var jeg bare helt forelsket. Hun stod i boksen, jeg gik hen til hende og hun lagde hun mule på min skulder og ville nusses.. da var jeg in looove..

Opdatering d. 14-02-10
Så er vi så småt gået rigtig igang med ridningen. Hun synes ikke altid jeg er helt okay når jeg vil bestemme hvilken vej vi skal, men hun er så småt begyndt at lære de forskellige signaler. Der ud over synes hun ridehuset er meget skræmmende når man er alene derinde, så det er altså sjovest når man har selvskab af en anden hest.
Men hun er på meget kort tid blevet bedre, så det skal jo nok komme alt sammen. Igår var vi ude på tur med en ven som støttepædagog og det tog hun rigtig flot. Lige før vi var hjemme blev det lidt uhyggeligt da hun troede vi var kommet laaaangt væk.

Vi er nu kommet rigtig langt og hun er kommet i en super fin form. Så vi rykker med gigantsike skridt i både dressuren og springingen. Vi får så meget ros for vores arbejde.Derudover rider vi lidt ponygames som hun synes er sjovt.
Hun er en dame, som ikke er i tvivl om hvad hun vil og hvad hun ikke vil. Hun styrer suverent ude på marken og der er ikke nogle andre heste der skal tro de er noget.

Opdatering d. 02-01-12

Efter at have fået Iben til at snakke med Pomfritten 2 gange er jeg blevet bekræftet i mange ting om hende.
Dels at hun elsker at komme ud, stævner, mønstringer, dyrskue, ligemeget hvad det er, bare hun kan få lov til at vise sig selv frem, også må jeg for alt i verdenen sørge for at holde lav profil og ikke tage hendes lys :p
Der ud over er hun meget selvstændig og har ikke noget behov for andre sig selv, mener hun i hvert fald, for sandheden er så hun ikke helt synes det er så sjovt at være alene alligevel.
På samme måde synes hun ikke jeg er nødvendig, meen når så det kommer til stykket er jeg også okay alligevel..
 
 
 
 
 
 
ID: HST 122099
F:   -  
Frieser
M:   -  
Fuldblod/DSP
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 22 september 2012 kl. 09:21, og har været vist 1317 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider