Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Felicia

Billede
Billede
Billede
Billede

(R.I.P.)
 Småhest, blanding
 Hoppe
 1997
 155 cm
 Rød
Den lækreste og sødeste lille hest! Hun er verdens bedste! :-) Sød lille dame med en dejlig, rolig og afslappet holdning, men aligevel vågen og frisk når hun kommer udenfor. Dejlig personlighed som en hest der vil gøre sit aller bedste for sin rytter. Hun har tidligere været springhest og sprunget 1.20 bane, men er nu dressurhest:-) Jeg springer dog på hende nogen gange, som afvæksling og hun elsker det!

Af temperament er hun opmærksom og vågen, men ikke for frisk. Man kan altid holde hende. Dog kan hun løbe lidt i galop, men med de rigtige hjælpere er det ikke noget problem. Hun går hellere ned i trav end at blive ved med at løbe, så arbejdes skal der!

I stalden er hun super rolig og hun reagerer sjældent på noget. Har engang haft en baby siddende på ryggen af hende, hvor hun var ved at falde i søvn..
Hun elsker også at komme på en god galoptur i skoven, lige som de aller fleste andre heste!

Hun har nogle dejlige gangarter, som er supre at sidde i! Det er ikke fantastisk fægtende forben osv, da hun er lidt stiv i bagbenene, men alle der har været oppe på hende har været overrasket over hendes behagelige bevægelser.

Ellers er hun nem at sko, med dyrlæge, sadle, osv. Har aldrig oplevet at hun har sparket eller bidt hverken mig eller noge andre! Jeg har heller aldrig faldt af hende, og jeg har efterhånden redet hende i 8-9 år..

Hun er en lille hest af højde, men når man kommer op at sidde på hende virker hun meget større end hun umiddelbart ser ud til.

Felicia blev desværre aflivet den 29.05.2015 efter et længere sygdomsforløb. Jeg savner hende hver eneste dag.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 121967
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 29 august 2017 kl. 10:12, og har været vist 13793 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider