;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lukas

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 14 år 
 168 cm
 Mørkebrun
Lukas er en smuk mørk fuksfarvet hest med et helt unik roligt sind på trods af hans knap 4 år. Han er typen som ikke behøver at blive redet hver dag, selvom han nyder at lave noget - han blir ikke kuldret i hovedet af at stå stille ihvertfald!

Han er selvgående og er fra føl blevet trænet jævnligt i horsemanship og reagerer på stemme og kropssprog. Han blev solgt sidste år og har været væk fra mig i 8 mdr. og er i denne periode blevet tilredet. Gr. ny ejer kom ud for en mindre ulykke, fik jeg Lukas tilbage, men jeg har pt. ikke så meget tid til ham, som han fortjener.

Han er nu 168 cm i stang, men jeg tror at han vokser en smule endnu. Han mangler fylde og muskler, som sikkert vil udvikle sig i takt med hans uddannelse.

Lukas har et dejligt temperament og er vant til hunde og børn. Han er cool i trafikken og er nem at omgås på alle måder. Han har aldrig været syg og er blevet passet korrekt mht. beskæring, vaccinationer og tænder.

Jeg har 2 andre heste så tiden er knap desværre. Jeg forbeholder mig ret til at vælge imellem interesserede og vil foretrække nogen med erfaring indenfor horsemanship og gerne ridning indenfor klassisk dressur.

Man kan evt. låne ham først i en kortere periode for at se om kemien er der - dog udlån kun på Sjælland og kun til voksen rytter.

Se flere billeder her samt video: https://picasaweb.google.com/Heidi.Bolette/Lukas1April2011?feat=directlink

Kun seriøse henvendelser - ingen sms tak! Ring eller email.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 121827
F: Vivaldi
Oldenborg
M: Belladonna
Nordsvensk Brugshest
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Kørsel: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 14 april 2011 kl. 09:43, og har været vist 11928 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider