Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Aastrupgaards Golden Eminent

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Welsh  
 Vallak
 11 år 
 148 cm
 Palomino
En sød dreng på 6 år med mod på livet. Golden er en drengerøv på folden, en rigtig kælepotte i stalden og super flink i sin omgang med mennesker. Han er altid hele staldens ynglings og charmer sig ind hos de fleste! Han er meget lærernem og har en stor personlighed.
Han er blevet fra januar til marts i år, men man skal være indstillet på at starte forfra fra bunden med ridningen og vinde hans tillid, før egentlig ridning kan påbegyndes. Han har spring talent og har sprunget 1 meter i løsspringning uden problemer og med god teknik og brug af ryggen! Han er ikke egnet som børnepony endnu - men jeg er sikker på at han bliver det med tiden. Han er usikker med rytter og kræver en rutineret rytter, der har redet ungheste før og ved hvad det vil sige at håndtere usikre heste. Jeg har haft ham siden han var 2 ½ og kender det meste af hans historie. Jeg sælger ham nu, da jeg har indset at vi ikke rigtig passer sammen, og jeg ikke har tiden der skal til, til at have en unghest. Yderligere informationer gives meget gerne ved seriøse henvendelser.

Han er passet med tandlæge, smed og vaccinationer. Han er sund og rask, men der foreligger ingen handelsundersøgelse. Noget udstyr som grimer, trense og et par dækner kan følge med i handlen, hvis det ønskes.

Sælges til et heste kyndigt hjem, der har tiden og roen til at give ham den videre uddannelse, eller til nogen der bare gerne vil have en meget smuk selskabshest. Forbeholder mig ret til at vælge imellem interesserede, da han fortjener at komme videre til nogen der vil ham, ligeså meget som jeg har villet.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333200706306
F:
WFH 11
M: Scarlet Fantasy XX
G13576
MF:
G12587
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 28 maj 2013 kl. 18:00, og har været vist 7335 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider