Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Drum Dance

Billede
Billede
Billede
 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 19 år 
 163 cm
 Mørkebrun
Drum Dance eller Tromme som han hedder i daglig tale er lige stoppe i efteråret 2009 som galophest, hvor jeg overtog ham. Han har siden gået dressur, spring samt mange skovture i Dyrehaven samt Jægersborg Hegn. Planen er at han skal bruges lidt til jagt og siden noget military.

Han har selvom han er fuldblod nogle rimelige gangarter og han er god at være på. Han er cool i mange situationer, men han kræver en rutineret rytter gerne med erfaring med fuldblodsheste men det er absolut ikke et krav. Du skal bare have mod til at ride på ham og ville sætte dig ind i ham. Tilgengæld får du også den bedste skovturshest som findes i Nordsjælland..Han er meget let på hånden og bliver mere og mere velredet. Jeg rider selv dressur og springer med han men selvfølgelig også i skoven. Han er en hest i meget god form, så man kan ride lange ture uden at han bliver træt.
Tromme står lige op ad Dyrehaven og herfra kan man ride til Jægersborg hegn samt Rude Skov. Jeg søger en en til to gange om ugen. Man skal muge ud samt ordne foder de gange man rider. Det er meget vigtigt at du er stabil, man kan bytte dag, hvis man har planer den dag man ellers skal ride. Der er mange man kan ride med i den stald hvor han er opstaldet.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 121642
F: namid
fuldblod, engelsk
M: socialite
fuldblod, engelsk
MF: Alzao
fuldblod, engelsk
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 16 april 2010 kl. 15:19, og har været vist 1492 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider