Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Caliph

 Pinto  
 Vallak
 18 år 
 163 cm
 Broget
caliph er en vallak på 7 år, er 163 høj og er pinto. caliph er en humørbombe, det vil sige altid glad, frisk og kan dog godt lave unoder. ( men det gøre de fleste heste nok i den alder :).) der er ikke noget ondt i ham, er godhenden selv. hvis man har haft en skidt dag, og tager ned caliph, bliver man kun i godt humør igen.
han vrinsker altid når man kalder på ham og kommer hen til en.
caliph har været hos en berider i 2 md i sommers. hvilket har gjort ham til en anden hest, står f.eks. ikke urolig mere når man strigler ham eller når man går tur med ham, går han ved siden af en. og det gør det bare endnu mere skønt og være sammen med ham :D.
det eneste jeg bruger ham til er til rent hygge, det v.l.s strigler ham, går små tur, skridter tur og nusser om ham. da jeg købte ham i siden tid var han ikke passet med noget. i dag er han chippet, passet med vacc, tænderne som tog ca 40 til 45 min og ordne der blev jeg fandme ked af det :(, massør, kiroprktor, og smed. han havde aldrig haft dækken på før jeg købte ham. nu vil jeg stoppe her, man kan jo skrive i al evighed om sit kære kæledyr. men hvis du nu vil have noget af vide eller bare har lyst at ligge en besked er du mere end velkommen til det :), det vil vi blive rigtig glade for...
knuzzzz fra heidi og caliph min bassemand
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200302805
F:
EPIH 18
(PI DK)
M: Shiva
8931446
(LU DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
Registreret som hest
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 04 januar 2011 kl. 00:07, og har været vist 129 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider