Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cirkeline

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 23 år 
 136 cm
 Mørkebrun
Cirkeline er en super sød og smuk B-pony i dressur med 3 dejlige taktfaste gangarter, fri trav og galop som højdepunkter. Som en ekstra bonus er Cirkeline en super dygtig spring pony og har placeringer op til MB på Distriktsplan. Hun elsker at spring, hun springer alt og vender på en 25 øre.

Hun har stor stævneerfaring og er selvgående, øvelsesstærk og nem at sidde på. Går alle ponyklasser, både på distrikts og landsplan. Hun har med sine få starter på landsplan allerede opnået halv A-pony status. Hun er i år bland andet blevet individuel distriktsmester, vandt for hold i 2012 samt blev nr. 2 for hold 2013. Cirkeline har placeringer optil PRT på B-niveau.

Cirkeline har et kærligt sind, og elsker at hygge og nusse i stalden m.m. Hun er nem at håndtere og er både en god konkurrence og/ eller lære pony både for den seriøse ponyrytter med god forældreopbakning, som vil ud og starte stævner og have rosetter med hjem, men også en rigtig god kammerat og ride pony i hverdagen.

Cirkeline er naturligvis passet med ALT. Går uden sko og har aldrig været halt i de 8 år vi har haft hende.

 
 
 
 

[Part] Vil du starte stævne imorgen

Cirkeline er en fantastisk 2ér pony med 3 dejlige gangarter. Hun er 136 cm høj og går uden sko.
Hun har et super dejligt sind og vil gøre alt for sin rytter. Hun har startet op til PRM på landsplan, placeringer op til PRT på landsplan og dermed halv A-pony. Vi søger en lille rytter som har interesse for at starte stævner gerne på distriktsplan. Hvis du også er til spring er Cirkeline en super rutineret springpony med placeringer op til MB på distriktsplan. Cirkeline er ikke brugt så meget i springningen det sidste år.
Hun er trafiksikker, og elsker en tur ud i det blå.

Cirkeline står i Ølstykke med 5 min til bus og lidt længere til tog. Der er Ridehal på stedet, stor udendørs dressurbane, stor udendørs springbane samt toiletforhold. Vores krav er at man er stabil, ansvarsfuld, rolige hænder, har styr på sin grundridning og har 100% forældreopbakning. Der er muligheder for at komme til at starte stævner.

Hun udlånes ikke!

Prisen er for 3 dage om ugen. kr. 1000 pr, måned
 
 
Video HesteData Google
ID: 9808573
Dressur: S-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 27 oktober 2014 kl. 16:48, og har været vist 13806 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider