;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Power

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 19 år 
 148 cm
 Rød
Det er med tungt hjerte at jeg har valgt at sætte min fantastiske skønhed, min bedste ven, til salg. Da jeg er faldet for aldersgrænsen og jeg skal efter sommerferien begynde på gymnasium. Jeg får derfor ikke den optimale tid til ham, og han fortjener al den opmærksomhed som han overhovedet kan få.
Power er ponyen som altid giver en fantastisk ridetur og han gør sit bedste for at tilfredsstille sin rytter hver gang, han er en ven for livet.
Power er en meget velgående 1er pony, med særdeles gode gangarter. Han er primært brugt i dressur, da min interesse ligger der. Han har ikke så meget stævne rutine, pga. min manglende interesse og nervøsitet for dette og da jeg er faldet for aldersgrænsen er han heller ikke startet i år, men de gange han har været med ude har han været et pragt eksemplar og kan sagtens startes i LA klasserne i både spring og dressur. Han er startet til og med LA6.
Power er ponyen der gør alt for sin rytter. Han har et helt unikt temperament, og en fantastisk personlighed. Han kan håndteres af alle. Han vil være ideel som lærer pony, men også for rytteren som gerne vil have en stabil og en talentfuld konkurrence pony.
Sød på stald og i boks, ingen unoder. Power er en meget social pony, kan gå på fold med alle slags heste. Han elsker en god lang tur i skoven, og en frisk galop. Power er trafik sikker, har været i nærkontakt med mange farlige maskiner, ingen reaktion på dette.

Power kan ikke gå igennem en bøjeprøve. Er dog ren i røntgen november 2010 og har aldrig været halt i de 4 år og 3 måneder jeg har haft ham! Derfor denne lave pris.

HJEM FØR PRIS!
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 528013020029375
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 03 april 2011 kl. 16:47, og har været vist 16148 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider